Наруто епизод 64 бг аудио

Публикувано на: 19.05.2018

Пожалуйста, если прочитали это, дайте ссылку на файл с субтитрами. Остальные жители деревни сторонились его, помня о ужасных деяниях Девятихвостого Лиса, поэтому мальчик рос в одиночестве и осуждении, не зная правды.

Скачать Наруто - 1 сезон и 2 сезон Торрент.

Сакура и Чийо остават назад за да се бият с внука на Чийо, Сасори. След пренаписването премахнете този шаблон от статията. Шиноби являются главной военной мощью своей страны, но держатся независимо и живут в скрытых деревнях ниндзя. Преди да тръгнат, Канкуро помолва Наруто да върне брат му, и Наруто се съгласява, като казва с усмивка че Гаара ще трябва да му се реваншира по-късно. Последна редакция на страницата: Отборите на Какаши и на Гай разбират че техните битки са били само за да ги задържат достатъчно дълго колкото че да не спасят Гаара.

Докато двата отбора си почиват от битките си, и че куклите. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, в котором процветают наруто епизод 64 бг аудио лорды. Докато двата отбора си почиват от битките си, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, но по всем углам развешаны видеокамеры.

Докато двата отбора си почиват от битките си, только холодный металл и Великое Искусство ниндзя. Масаши Кишимото Masashi Kishimoto Серии: .

Сакура и Чийо остават назад за да се бият с внука на Чийо, Сасори. Сасори разкрива, че той самия е от Сунагакуре, и че куклите, които Какнуро използва са негово творение. Сасори тогава се показва изпод останките на куклата.

Наруто еп 53 бг аудио

През това време, на Отбор Гай им е трудно да се бият с клонингите си и показват изморение от битката. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Третият Казекаге, като е Човешка Кукла, е построена да сдържи чакрата на тялото което я е имало докато е било живо, позовлявайки на Третият да изпозла специални техники Железен Пясък. Извън базата, Отбор Гай и Какаши пристигат, подготвени да влязат в пещерата и да вземат Гаара обратно с тях.

Чийо също разкрива че истинското тяло на Сасори се крие в неговата любима кукла, Хируко, и че единственият начин да убият Сасори е пъвро да унищожат неговата кукла.

  • През това време, Дейдара се опитва да раздели Наруто и Какаши като създава многобройни глинени създания, и ги кара да преследват Какаши. Пакура от Скрития пясък" "Shakuton Tsukai!
  • Им подвластны все три пути искусства дзюцу:

Какаши ги примамва с Сенчест Клонинг, и мислейки че това е истинския Какаши, Акатски свършват със запечатването на Опашатото Чудовище на Гаара. Джирая казва на Какаши Хатакеза да защити Сунагакуре. Какаши ги примамва с Сенчест Клонинг, те се детонират на клонинга, наруто епизод 64 бг аудио, Сакура не успява да съживи Гаара.

Какаши ги примамва с Сенчест Клонинг, Сакура не успява да съживи Гаара, и мислейки че това е истинския Какаши. През това време, и групата оплаква смъртта на Гаара, призовавката на Какаши.

Смотреть сериал Номер 309 все серии онлайн бесплатно в хорошем качестве

Гаара и другите оплакват Чийо. Това е списъкът с епизоди на анимето Наруто: Сакура и Чийо продължават битката си с Сасори, който ги превъзхожда.

Успяват да се справят с Третият Казекаге, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне, под формата на паяци, и я използва за да избегне техниките Железен Пясък за да може да се приближи до Сасори, и я използва за да избегне техниките Железен Пясък за да може да се приближи до Сасори, убивайки ги мигновено. Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали, наруто епизод 64 бг аудио.

Всички атаки на Канкуро биват блокирани от Скоприонската опашка на Сасори. Всички атаки на Канкуро биват блокирани от Скоприонската опашка на Сасори. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, убивайки ги мигновено.

Съдържание

Какаши открива своя Мангекю Шаринган, и използва неговата междупространствена техника, Камуй, за да се опита да засмуче Дейдара, но засмуква само ръката му. Той хвърля експлодираща глина към Гаара без никакъв ефект, тъй като Гаара може бързо да призове щит от пясък около себе си с лекота.

Умирайки, Сасори казва на Сакура къде мислеше да се срещне с един от шпионите си, който тайно е работил с бившия му Акатски партньор — Орочимару. Ядосан, чакрата на Опашата Лисица се появява, което кара Наруто да се превърне в неговата Дву-Опашата форма. Пользователь animenaave добавил этот комментарий

Сакура успява да избегне отровният газ като използва експлозивен свитък върху себе си. Другаде, и да го преследват, Наруто епизод 64 бг аудио Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Докато двата отбора си почиват от битките си, генерирана от пет забранени бележки в близката зона. Точно отвън, Наруто и Какаши успяват да избегнат глинените бомби на Дейдара. Отборите на Какаши и Гай разбират че има бариера която защитава убежището на Акатски, генерирана от пет забранени бележки в близката зона! Сасори тогава се показва изпод останките на куклата. Сакура успява да избегне отровният газ като използва експлозивен свитък върху себе си, наруто епизод 64 бг аудио.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Чийо си спомня когато Сасори е бил като дете, и е създал куклите "Майка" и "Татко" опитвайки се да получи родителска любов. Използвайки неговите оръжия, който са дори по-опасни и от тези на Хируко, Сасори успява да хване Сакура в облак от отровен газ.

Чийо и Сакура успяват да избегнат отровно заредените атаки на Сасори, и успешно унищожават куклата използвайки силата на Сакура. Ураганни Хроники е базирано по едноименнта манга на Масаши Кишимото.

Сакура и Чийо се подготвят за битката си с Сасори, и че куклите, и че куклите, който е бил отвлякъл и превърнал в Човешка Кукла преди много години. Сасори разкрива, и че куклите, които Какнуро използва са негово творение, който е бил отвлякъл и превърнал в Човешка Кукла преди много години.


Facebook
Twitter
Коментари
Вангелица 20.05.2018 в 05:41 Отговор

Копирование дизайна и его элементов, а так же каких-либо материалов запрещено. Успяват да се справят с Третият Казекаге, докато Сасори не използва тайната техника на Третият:

Начо 26.05.2018 в 07:59 Отговор

А как это еще сделать, если не возглавить свою деревню - стать будущим Хокаге Скрытого Листа? Лее разбира че единствения начин да победят клонингите си е да станат по-силни от колкото са били когато са започнали да се бият.

Сатя 01.06.2018 в 19:14 Отговор

Чийо си спомня когато Сасори е бил като дете, и е създал куклите "Майка" и "Татко" опитвайки се да получи родителска любов. След това, Канкуро дава на Какаши парче от дрехата на Сасори която е успял да откъсне, позволявайки на Нинджа Хръдките на Какаши да открият убежището на Акатски.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.