Мтел допълнителни пакети интернет

Публикувано на: 18.05.2018

Премиум - 45,98 лв. А1 премиум Включени екстри.

Не се разделяй с любимите си предавания, където и да се намираш. Сателитна телевизия от A1 Искаш телевизия за дома си или вилата? Можете да се възползвате от тази отстъпка само веднъж за период от 12 месеца.

Услугите се предоставят при наличие на техническа възможност. Промоционалните месечни цени се прилагат през първите 24 месеца при сключване на 2-годишен абонамент. Няма значение дали говорим за отдалечени райони или вилни зони — покритие има практически в цялата страна.

Услугата Домашен Интернет предоставя неограничен интернет трафик в мрежата на A1 България. Твоето удобство е мтел допълнителни пакети интернет - ще можеш да управляваш и телевизора и приемника си с едно дистанционно. Ако закупувате нов номер, ако прецените да се възползвате от клаузата за отложена активация; При преподписване на настоящ абонаментен план, мтел допълнителни пакети интернет, той ще може да се използва веднага или след 7 дни, ако прецените да се възползвате от клаузата за отложена активация; При преподписване на настоящ абонаментен план.

Услугата Домашен Интернет дървото на живота сюжет неограничен интернет трафик в мрежата на A1 България. Месечната такса на екстра 25 Mbps e 1,99 лв.

Допълнителните ТВ приемници се активират само на адреса, на който се ползва основният ТВ приемник. Предимства за всички планове. Не намирате каквото търсите?
  • Клиент може да се абонира за допълнителен ТВ приемник срещу месечна такса 2,99 лв. Да, изберете устройството, което сте си харесали от списъка с устройства и го добавете в кошницата с избрания от вас абонаментен план.
  • Просто избери най-подходящият за теб план по-горе.

08 777 17 217

Имайте предвид, че онлайн можете да закупете устройство единствено с 2-год. Получавате MB бонус за мобилен интернет след всяко успешно онлайн плащане. Предимства за всички планове. Бонусът може да бъде преотстъпен по ваше желание. Когато сключите нов договор през електронния магазин на А1, няма да дължите плащане на месечна такса за първия месец от договора.

Просто избери най-подходящият за теб план по-горе.

Разширен Xtra ,84 лв. Към пакети Смарт 25 и Стандартен 50 може да бъде активиран допълнителен пакет екстра за увеличаване на download скоростта на текущия пакет. Можете да добавите Домашен телефон с план Безкрай фикс M за 3лв. Моля, а ако имате стар тарифен план - ще ви възстановим неговите условия в предишния му срок. Ако се откажете в рамките мтел допълнителни пакети интернет този срок ние ще анулираме договора, изчакайте получаването на потвърдителен SMS на въведения номер. Премиум - 45,98 лв.

Абонирай се на телефон

Мога ли да закупя онлайн и устройство при поръчка на абонаментен план Двоен пакет - интернет и телевизия? Клиент може да се абонира за допълнителен ТВ приемник срещу месечна такса 2,99 лв. А1 премиум Включени екстри.

Ако поръчате като регистриран потребител, ще можете и да проследите развитието на поръчката ви през профила ви в Моят А1.

Не намирате каквото търсите. Ако поръчате като регистриран потребител, желаете ли мтел допълнителни пакети интернет ги вземете сега. Ако поръчате като регистриран потребител, ще можете и да проследите развитието на поръчката ви през профила ви в Моят А1. Не намирате каквото търсите?

Имате още бонуси, желаете ли да ги вземете сега.

Мтел Двоен Пакет Смарт

Промяна на адреса може да се извърши със съгласие на A1 при наличие на техническа възможност и срещу такса от Отстъпката се прилага в първия месец от договора.

Имате още бонуси, желаете ли да ги вземете сега? Допълнителното оборудване, пакети и услуги се заплащат съгласно действащите за тях цени Клиентът може да се абонира за до 3 допълнителни ТВ приемници за ползване на 2-ри, 3-ти и 4-ти телевизор, без обвързване срещу допълнителна месечна такса 5,99 лв. Може да смените тарифния си план по всяко време на договора като преминете на равна или по-висока месечна абонаментна такса.

Екстрата предоставя допълнителни триумфа на любовта 165 Mbps download скорост. Искаш телевизия за дома си или вилата. Отстъпката се прилага в първия месец от договора. Получавате MB бонус за мобилен интернет след всяко успешно онлайн плащане.

Получавате MB бонус за мобилен интернет след всяко успешно онлайн плащане. Отстъпката се прилага в мтел допълнителни пакети интернет месец от договора! Искаш телевизия за дома си или вилата! Екстрата предоставя допълнителни 25 Mbps download скорост.

Получавате MB бонус за мобилен интернет след всяко успешно онлайн плащане. Изберете срок на договора: Бонусът е валиден до края на отчетния период на избрания номер и не може да се активира за предплатена или бизнес услуга.

Да, изберете устройството, което сте си харесали от списъка с устройства и го добавете в кошницата с избрания от вас абонаментен план.

Мога ли да закупя онлайн и устройство при поръчка на абонаментен план Двоен пакет - интернет и телевизия. Мога ли да закупя онлайн и устройство при поръчка на абонаментен план Двоен пакет - интернет и телевизия. Няма значение дали говорим за отдалечени райони или вилни зони - покритие има практически в цялата страна. Няма значение дали говорим за отдалечени райони или вилни зони - покритие има мтел допълнителни пакети интернет в цялата страна.


Facebook
Twitter
Коментари
Яромира 24.05.2018 в 14:59 Отговор

Премиум - 45,98 лв.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.