Имоти в кърджали къщи

Публикувано на: 17.05.2018

Характеристики на имот Всички. Обзавеждане Всички Необзаведен Кухн. Вилата е на два етажа, като площта на всеки един етаж е 20 кв.

Етаж от къща в Байкал Байкал, гр. Търговски Дългосрочен Други Краткосрочен За студенти. От новопостроените и влезли е експлоатация жилища в страната за месеците юли, август и септември т.

Първи, втори и трети етаж се състоят от хол, трапезария, две спални, 2 тераси и санитарно помещение. No max r No min 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 No min No max 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3

Сградата е масивна на три етажа с обща РЗП кв. Източници на енергия Всички. Източници на енергия Всички! Филтри Премахни филтрите 1. Прода ва се вила Петлино, попълнете полетата на формата:. Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Продава къща Веселчане, гр.

Под наем имоти Кърджали

За отдаване под наем За постоянно живеене Гарантиран наем За инвестиция За отдих. Селото от ден на ден увеличава населението си.

Продавам двуетажна къща близо до Теклас с. Продава къща Прилепци, гр. Сравни имоти 0 Започни. Разрешение за домашни любимци Всички. Дворното място е с площ кв.

Възходящ ред Низходящ ред. Продава вила Прилепци, гр. Разширено търсене На картата. Постройка върху чужда земя Жилищна собственост Право на строеж Съвместна съсобственост Еднолична собственост. Какво го отличава от бума преди 10 години. Продава вила Прилепци, гр.

Продава имоти Кърджали

Или иначе казано — да живеем под наем или да изтеглим заем, с който да си купим жилище? Прочетете цялата информация По-малко информация. Вилата на първия ет.

Жилищни имоти - Други. На първият етаж са разполож. На първият етаж са разполож. Етажа е с п. Карпарк Навес за паркиране Гараж Паркинг място Подземен паркинг.

Или иначе казано — да живеем под наем или да изтеглим заем, с който да си купим жилище? От новопостроените и влезли е експлоатация жилища в страната за месеците юли, август и септември т. На първият етаж са разположени антре, коридор, голяма.. На първият етаж са разполож..

  • Категория на имота Всички.
  • Ардино, с дворно място от кв.
  • ID България Кърджали гр.
  • Състояние на имота Всички.

Жилищни имоти - Други! Характеристики на района Всички. Кърджали комплекс бели брези. Характеристики на района Всички, имоти в кърджали къщи. Характеристики на района Всички!

Ловно и горско стопанство. Характеристики на района Всички. Какво го отличава от бума преди 10 години. Обзаведен Частично обзаведен Необзаведен?

Намерени 21 обяви

Между етажите е с бетон. Сайт за обяви alo. Квадратурата на етажа е кв. Отлично предложение за двуетажна къща с голям двор, разкриващи красива панорамна гледка към Родопите.

Изключително атрактивно предложение за покупка на сграда на бивше училище с изготвен архитектурен проект и издадено разрешение за строеж с реконструкция и смяна на предназначението за жилищна сграда от Парцел за строителство за продажба.

Изключително атрактивно предложение за покупка на сграда на бивше училище с изготвен архитектурен проект и издадено разрешение за строеж с реконструкция и смяна имоти в кърджали къщи предназначението за жилищна сграда от Парцел за строителство за продажба!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.