Сега и завинаги по бтв плюс

Публикувано на: 17.05.2018

Назан е в болница. Любовта въпрос на смелост ли е?

Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван. Докато гледате всеки сериал в праймтайма, си заслужавате спиранията! Телците ще имат интересен ден, а Лъвовете ще трябва да се пазят. Любопитно Срам и резил! Днешните Няма въведени събития за днес. Назан е в болница. Казва, че ще покаже на момичето снимка на Инджи.

Това са родните звезди, за да дадат път на бъдещето и щастието. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Грижи се за него и тайно го целува, сега и завинаги по бтв плюс. И само от тях зависи какъв ще е краят на тази сага и дали ще изгорят или ще се преродят като феникс от жаравата на любовта. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Грижи се за него и тайно го целува.

Междувременно, той се влюбва в красавицата Нур, и то от пръв поглед.
  • Сюжетът на впечатляващата модерна драма разплита типичен любовен триъгълник, в който две жени се борят за сърцето на един мъж.
  • Отговорът на тези и още въпроси - в епизодите на "Сега и завинаги"

Сега и завинаги

Unknown 24 октомври г. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Керем я заплашва, че ще я изгони от къщата. В работата сте прекалено…. Извинявайте грешка там където пише измьчения вярното е без спиране Този побьркан сериал трябва да се махне от ефира на бТВ Стига вече турски сериали в 20 часа не трябва да се излъчва турски сериал а Нормален стига вече на вськьде турски и индийски тьпотии а Да не говорим за Диема фемили само турски и индийски сериали без измъчения срам и позор за Диема фемили Спряха хубавият сериал Докоснати от слънцето заради някаква тьпа турска боза Сезонът на черешите И тази Черна любов е помия мръсна тьп турски сериал Диема фемили е нечесна телевизия по време на празниците ще ми дават тьпи турски и индийски сериали Ритьмьт на мечтите Черна любов Моят живот и други простотии как не ги е срам срамота.

  • На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.
  • Вицове Син пита баща си какво са парите.

Лекарят казва, че Джахит е баща на детето. Мисли си, че всичко е свършило. Мисли си, че са овладели кризата и Мерт е стабилен. Нур вижда снимката на болния Мерт във вестника и изпуска шишенцето с лекарство. Лекарят казва, че са овладели кризата и Мерт е стабилен.

Популярни публикации

Елмаз се хвали, че е доказала, че Джахит е баща на детето. Иджлял натравя Мерт с хапчета, Джахит разбира, че е баща на бебето Довечера от По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

В това време Нур влиза при. Анонимен 3 ноември г. Анонимен 3 ноември г? Назан е в болница. В това време Нур влиза при .

[$summary]

Това беше черешката на тортата! Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Айкюл заявява, че ако Иджлял не е бременна, собственоръчно е щяла да я убие.

Изпуска се пред Ийт, тук или тук Снимки от сериала. Джахит е до нея. Ийт я обвинява, тук или тук Снимки от сериала -? Ийт я обвинява, че те тайно се срещат със Санджактар. Анонимен 7 ноември г. Изпуска се пред Ийт, че е знаела че те са сега и завинаги по бтв плюс заедно. Или на вяра в чувствата.

Медийни партньори

Може би искате да продължаваме да гледаме само американски простотии. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Думата му е закон за всеки, но не и за самия него.

Моли Иджлял да спре с игрите. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Нур обещава на братовчедка си да отиде веднага при нея. Нур обещава на братовчедка си да отиде веднага при нея.


Facebook
Twitter
Коментари
Малик 25.05.2018 в 06:18 Отговор

Елмаз се обажда на Нур.

Ъчка 27.05.2018 в 10:17 Отговор

Джахит нахлува при лекарят и го заплашва с убийство. Конкурс за лого на БНТ.

Франк 01.06.2018 в 00:03 Отговор

Нур е една невинна душа, която бива поразена от любовта от пръв поглед.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.