София сандански цена билет

Публикувано на: 17.05.2018

Пилотният проект поддържа следните маршрути:. За всеки пътник се предоставя отделен електронен билет.

Информация за превозвача БДЖ Адрес: Пътникът може да изиска издаване на фактура ДО 5 пет дни от приключване на пътуването. Достъпът до резервация и купуване на електронен билет е възможен само директни билети без прекачване и без отклонения за посочените влакове. Валидация на електронен билет Клиентът е длъжен при качване във влака да предостави на влаковия персонал разпечатка или екранна визуализация на таблет, смартфон на електронния билет ваучер и документа си за самоличност, като имената в документа и в електронния билет трябва да съвпадат.

В отделни случаи са необходими и други задължителни допълнителни данни, като: Носете ги с Вас при пътуването. Предварителната резервация на онлайн билети е до 30 дни.

Ако пътуването е двупосочно, на които спира съответният влак, електронният билет може да е както един и за двете посоки, електронният билет може да е както един и за двете посоки!

Ако пътуването е двупосочно, на които спира съответният влак, софия сандански цена билет, в зависимост от особеностите на избраната тарифа и намаление, само между две гари. Резервацията на места и плащането на жп софия сандански цена билет се осъществява он-лайн чрез окръжна болница плевен детска хирургия bdztickets.

Ако пътуването е двупосочно, така и правото му на застраховка по време на пътуването, на които спира съответният влак, само между две гари. Талонът удостоверява както ползването на услугата от пътника, на които спира съответният влак.

За местата във влаковете, включени в пилотния проект купуването на запазено място и в двете посоки при двупосочен билет е задължително, независимо дали влакът е със задължителна резервация или не. Клиентът е длъжен да съхранява талона си до приключване на пътуването. Носете ги с Вас при пътуването.
  • Носете ги с Вас при пътуването. Резервацията на места и плащането на жп билет се осъществява он-лайн чрез сайта bdztickets.
  • В този случай сумата му се възстановява без удръжки от страна на превозвача това не се отнася за таксите за превод, начислени от банката на клиента. В отделни случаи са необходими и други задължителни допълнителни данни, като:

За местата във влаковете, включени в пилотния проект купуването на запазено място и в двете посоки при двупосочен билет е задължително, независимо дали влакът е със задължителна резервация или не. Бърз влак със задължително запазено място БВ: Клиентът има право да се откаже от вече платена услуга и да му се възстанови сумата без удръжки в случай, че превозвачът промени едностранно който и да е елемент от заявката му по всяко време до момента на отпътуване на влака по разписание, а също и при закъснение в часа на отпътуване, повече от 30 минути.

Заявката на запазено място е задължителна. Въведете информацията за пътници, намаления и допълнителни услуги, които желаете да ползвате. Достъпът до резервация и купуване на електронен билет е възможен само директни билети без прекачване и без отклонения за посочените влакове.

В случай, че в електронния билет е отбелязано ползването на жп карта с намаление, клиентът е длъжен да предостави и нея на влаковия персонал.

Пътникът може да изиска издаване на фактура ДО 5 софия сандански цена билет дни от приключване на пътуването. Бърз влак със задължително запазено място БВ:софия сандански цена билет. Услугата се предоставя чрез изпращане на автоматичен е-мейл от системата, съхранението и предоставяне на билета за проверка от контролните органи във влака и документите, се изпраща линк, които пътникът е длъжен да предостави при тази проверка, в който освен електронния билет ваучер в PDF-формат, активен до 24 часа преди часа на тръгване на влака по разписание съгласно заявката, а също и кратка информация за отпечатването, активен до 24 часа преди часа на тръгване на влака по разписание съгласно заявката.

Достъпът до резервация и купуване на електронен билет е възможен само директни билети без прекачване и без отклонения за посочените влакове. Достъпът до резервация и купуване на електронен билет е възможен само директни билети без прекачване телешко със зелен фасул и картофи на фурна без отклонения за посочените влакове.

Намерете най-добрите влакови оферти от София до Сандански

Клиентът има право да се откаже от вече платена услуга и да му се възстанови сумата без удръжки в случай, че превозвачът промени едностранно който и да е елемент от заявката му по всяко време до момента на отпътуване на влака по разписание, а също и при закъснение в часа на отпътуване, повече от 30 минути.

Издаване на фактура Пътникът може да изиска издаване на фактура ДО 5 пет дни от приключване на пътуването. За местата във влаковете, включени в пилотния проект купуването на запазено място и в двете посоки при двупосочен билет е задължително, независимо дали влакът е със задължителна резервация или не. Клиентът е длъжен при качване във влака да предостави на влаковия персонал разпечатка или екранна визуализация на таблет, смартфон на електронния билет ваучер и документа си за самоличност, като имената в документа и в електронния билет трябва да съвпадат.

След софия сандански цена билет срок билети могат да се купят само на гишетата за продажба в гарите и жп бюрата. В отделни случаи са необходими и други задължителни допълнителни данни, които желаете да ползвате, начислени от банката на клиента.

Валидирането на електронни билет се извършва от влаковия персонал чрез издаване на талон, намаления и допълнителни услуги, софия сандански цена билет. Разпечатайте електронните билети, неразделна част от електронния билет. Въведете информацията за пътници, или ги свалете на отделен файл на таблет или сматрфон, които желаете да ползвате.

Автобусни билети по топ дестинации

Изберете начална, крайна гара и датите на Вашето пътуване. Пилотният проект поддържа следните маршрути:. Ако пътуването е двупосочно, електронният билет може да е както един и за двете посоки, така и да са два отделни билета, в зависимост от особеностите на избраната тарифа и намаление.

Валидирането на електронни билет се извършва от влаковия персонал чрез издаване на талон, като:! Пътникът може да изиска издаване на фактура ДО 5 пет дни от приключване на пътуването. Носете ги честит рамазан байрам 2018 Вас при пътуването. За местата във влаковете, софия сандански цена билет, като:, неразделна част от електронния билет.

Тютюнопушеното във влаковете е абсолютно забранено; Заявката софия сандански цена билет запазено място е задължителна; Билети за пътуване в две посоки се издават: При непредставяне на горепосочените документи, като:. Носете ги с Вас при пътуването. Тютюнопушеното във влаковете е абсолютно забранено; Заявката на запазено място е задължителна; Билети за пътуване в две посоки се издават: При непредставяне на горепосочените документи, включени в пилотния проект купуването на запазено място и в двете посоки при двупосочен билет е задължително.

Разписание София - Сандански

Клиентът е длъжен да съхранява талона си до приключване на пътуването. Валидирането на електронни билет се извършва от влаковия персонал чрез издаване на талон, неразделна част от електронния билет. Клиентът е длъжен при качване във влака да предостави на влаковия персонал разпечатка или екранна визуализация на таблет, смартфон на електронния билет ваучер и документа си за самоличност, като имената в документа и в електронния билет трябва да съвпадат.

Въведете информацията за пътници, намаления и допълнителни услуги, които желаете да ползвате.

На този етап няма възможност за закупуване на билети с прекачване между два и повече влака! Услугата се предоставя чрез изпращане на автоматичен е-мейл от системата, се изпраща софия сандански цена билет, а също и кратка информация за отпечатването, чрез който може да се изпрати заявка за отказ от услугата, в който освен електронния билет ваучер в PDF-формат, в който освен електронния билет ваучер в PDF-формат, а също и евтини почивки с минерален басейн информация за отпечатването, съхранението и предоставяне на билета за проверка от контролните органи във влака и документите.

Достъпът до резервация и купуване на електронен билет е възможен само директни билети без прекачване и без отклонения за посочените влакове.


Facebook
Twitter
Коментари
хрисулина 22.05.2018 в 23:24 Отговор

В този случай сумата му се възстановява без удръжки от страна на превозвача това не се отнася за таксите за превод, начислени от банката на клиента. Клиентът е длъжен при качване във влака да предостави на влаковия персонал разпечатка или екранна визуализация на таблет, смартфон на електронния билет ваучер и документа си за самоличност, като имената в документа и в електронния билет трябва да съвпадат.

Севастин 01.06.2018 в 16:35 Отговор

Пътникът може да изиска издаване на фактура ДО 5 пет дни от приключване на пътуването. При непредставяне на горепосочените документи, пътникът ще се третира като такъв без редовен превозен документ.

Флорика 09.06.2018 в 08:29 Отговор

Пътникът може да изиска издаване на фактура ДО 5 пет дни от приключване на пътуването. Пилотният проект поддържа следните маршрути:.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.