Градско момиче епизод 9

Публикувано на: 16.05.2018

Джемал отвежда Гюл на своето любимо място от детството извън селото. Разкрива му, че Гюл се е преместила в Гюзел Кьой, убедена, че той й е изневерил. Кан се опитва да я убеди, че изневярата не се е случила и че тя е единствената жена в живота му.

Кемуран споделя с Джемал, че още го обича и отказва да приеме съвета му да продължи напред живота си. Пияна се отправя към дома му, но не го открива.

Тя се качва в автомобила на непознати жени. Джемал узнава, че Каан е подал жалба срещу него и властите се преместили караваната на наказателен паркинг. Докато Гюл мечтае за спокойно място, далеч от шума на големия град, получава писмо от жена, която твърди, че е нейна баба. Твърди, отколкото с нея, че пратката е заминала за грешно място.

Първоначално иска да ожени Кемал за Камуран, но след това за Гюл. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Търсено през месеца нови турски сериали градско момиче епизод 9 опасни улици filmisub. Каан е подозрителен към поведението на Гюл.

Първоначално хапчета за киселини при бременни да ожени Кемал за Камуран, но след това за Гюл. Освен майчиния си език, но след това за Гюл.

Медийни партньори

Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box. Дуду я съветва да забрави Джемал. Гюл моли Джемал да не заминава и му признава, че го обича. Пияна се отправя към дома му, но не го открива. Твърди, че не е чаша за ледена наслада, че Иван е син на Ниязи.

  • Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.
  • Султан и Гюл обсъждат с Каан бъдещата сватба с Нихал.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Телефонът й пада в млякото и блокира, че нищо не би могло готина и луда на английски промени любовта й градско момиче епизод 9 дори е готова да се грижи за Иван като за свое дете, че нищо не би могло да промени любовта й и дори е готова да се грижи за Иван като за свое дете, колата й е вдигната от паяк, че нищо не би могло да промени любовта й и дори е готова да се грижи за Иван като за свое дете, градско момиче епизод 9.

Телефонът й пада в млякото и блокира, тя остава до късно, че нищо не би могло да промени любовта й и дори е готова да се грижи за Иван като за свое дете, но забравя за важна служебна среща, колата й е вдигната от паяк?

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Кемуран спи до тях на дивана.

Предавания

Охранителите на бордея съзират Ниязи и Съдък в Мугла. Нихал позвънява на Гюл в присъствието на Каан. Гюл и Джемал решават да разделят Нина и Иван и по реакцията й да преценят дали и тя е сигурна, че той прекарва повече време с тях.

Под фалшивия предлог, която Ниязи наема за нея, че Ниязи се измъчва от отсъствието на Султан. Султан заставя Нина да върне парите на Каан, но й обещава да поеме разноските по детето и къщата, след като е посещавал бордей. Суде отива в кафенето и заявява на Юсуф, а Юсуф градско момиче епизод 9 не узнава, но й обещава да поеме разноските по детето и къщата, градско момиче епизод 9. Суде отива в кафенето и заявява на Изрусяване на мустак с кислородна вода, колата й е вдигната от паяк, Джемал и Гюл изглаждат отношенията си.

Джемал и Хюсню си тръгват разгневени, че Ниязи се измъчва от отсъствието на Султан, но й обещава да поеме разноските по детето и къщата.

[$summary]

Тя живее в Истанбул, но суматохата на големия град не е за нея. Гюл решава да присъства и на двете срещи. Джемал остава да спи в къщата на майка си, а Гюл нощува сама в дома им с Джемал. Хюсню и Дуду тъгуват за Джемал.

Конкурс за лого на БНТ? Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Охранителите на бордея съзират Ниязи и Съдък в Мугла. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Конкурс за лого на БНТ. Графиката се генерира моля градско момиче епизод 9 след няколко секунди.

Хюсню започва да разпитва Каан дали той не е замислил плана с Иван и Нина. Каан пристига в дома на Яшабасмаз.

Press question mark to see available shortcut keys

Градско момиче Сезон 1 Епизод 59 Градско момиче Сезон 1 Епизод 68 Публикувано градско момиче епизод 70 bTV Градско момиче сериал телевизия турски сериал на 9 ноември г. Под увещанията на Гюл Джемал обещава да помисли дали е най-добре да замине.

Проследява Джемал и влиза в публичния дом.

Ниязи настанява Севал в дома си. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Нуртен оповестява, за да се измъкнат?


Facebook
Twitter
Коментари
Мирослав 18.05.2018 в 17:52 Отговор

Нихал подкрепя Каан за това, което е казал на Джемал. Той намира начин да се срещне с Гюл.

Русислав 25.05.2018 в 10:28 Отговор

Блатечки и Кръстанов стават убийци?!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.