Като 2 капки вода сезон 5 епизод 9

Публикувано на: 14.05.2018

В шоуто участват 8 известни личности актьори, певци, ТВ водещи , които в рамките на 3 месеца имитират световноизвестни и родни изпълнители от музикалната сцена. За подробности вижте Условия за ползване.

Baby one more time" Бритни Спиърс. Победител в шестия сезон е Славин Славчев. Третият сезон на шоуто започва на 3 март от 20 часа. Вторият сезон започва от 10 март отново от 20 часа. От третия сезон специалният гост се представя в началото на шоуто, като за една вечер става четвъртият член на журито.

Официалният старт е на 7 март от 20 часа. Името на известната личност се отгатва, когато свърши изпълнението. Продуцент на предаването е Global Vison. Официалният старт е на 7 март от 20 часа. Продуцент на предаването е Global Vison.

Официалният старт е на 7 март от 20 часа. Концертът се излъчи на 14 септември от За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници.
  • Третият сезон на шоуто започва на 3 март от 20 часа.
  • Първоначално шоуто очакваше да стартира на 6 март, но е отменено заради деня на национален траур в памет на самозапалилия се пред община Варна Пламен Горанов. Именни пространства Статия Беседа.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Именни пространства Статия Беседа. В шоуто участват 8 известни личности актьори, певци, ТВ водещи , които в рамките на 3 месеца имитират световноизвестни и родни изпълнители от музикалната сцена. Името на известната личност се отгатва, когато свърши изпълнението. Името на известната личност се отгатва, когато свърши изпълнението.

Победител в първия сезон е Рафи Бохосян.

Петият сезон на шоуто стартира на 27 февруари и се излъчва в понеделник от 20 часа. Петият сезон на шоуто стартира на 27 февруари и се излъчва в понеделник от 20 часа. Вторият сезон започва от 10 март отново от 20 часа.

Петият сезон на шоуто стартира на 27 февруари и се излъчва в понеделник от 20 часа. Вторият сезон започва от 10 март отново от 20 часа. Български реалити сериали Предавания на Нова телевизия.

Петият сезон на шоуто стартира на 27 февруари и се излъчва в понеделник от 20 часа. Победител в третия сезон е Ненчо Балабанов. Излъчва се всяка сряда от В шоуто участват 8 известни личности актьори, певци, ТВ водещи , които в рамките на 3 месеца имитират световноизвестни и родни изпълнители от музикалната сцена.

Журито е в състав Любен Дилов-синкоито бяха жури в първите два сезона на България търси талант, когато свърши изпълнението. Статии без посочени източници! Концертът се излъчи на 14 септември от Името на известната личност се отгатва, когато свърши изпълнението. Победител в петият сезон е Михаела Маринова. Победител в петият сезон е Михаела Маринова.

Съдържание

Водещите са отново същите. От четвъртия сезон на шоуто специалния гост отново е преместен след изпълненията на участниците преди оценките на журито. Излъчва се всяка сряда от Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Победител в четвъртия сезон е Калин Врачански.

Шестият сезон на шоуто стартира на 26 февруари г. Български реалити сериали Предавания на Нова телевизия. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са the young pope gif допълнителни условия. Водещите са отново същите. Baby one more time" Бритни Спиърс.

Шестият сезон на шоуто стартира на 26 февруари г. Водещите са отново същите. Baby one more time" Бритни Спиърс.

Продуцент на предаването е Global Vison. Победител в шестия сезон е Славин Славчев. Първият епизод от третия сезон представя най-добрите моменти през изминалите сезони, а официалният старт е на 9 март от 20 часа.

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. За трансформацията на изпълнителя участниците трябва да изтърпят всякакви промени.


Facebook
Twitter
Коментари
Славей 18.05.2018 в 00:49 Отговор

Tu cara me suena.

Красномира 28.05.2018 в 01:29 Отговор

Първият епизод от третия сезон представя най-добрите моменти през изминалите сезони, а официалният старт е на 9 март от 20 часа.

Божана 31.05.2018 в 20:45 Отговор

Продуцент на предаването е Global Vison. Наградата за победителя е чисто нов лек автомобил.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.