Хотел грийн палас китен контакти

Публикувано на: 10.05.2018

Ако не сте съгласни с настоящата политика, моля не използвайте платформите на Астрал Холидейз Интернешънъл АД. В случай че не желаете да ни предоставите личните Ви данни, същите няма да могат да се използват за определени услуги, които се предлагат на нашите платформи.

В случай че последвате връзка към някой от тези уебсайтове, следва да имате предвид, че тези уебсайтове имат свои собствени политики на поверителност и че Астрал Холидейз Интернешънъл АД не поема каквато и да било отговорност за политиките за поверителност, прилагани от тези трети страни.

В случай че не желаете да ни предоставите личните Ви данни, същите няма да могат да се използват за определени услуги, които се предлагат на нашите платформи. Ол инклузив в Слънчев бряг в хотел Империал за лято с отстъпки само за Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август!

All Inclusive в Албена в хотел Сенди Бийч на самия бряг на морето с чадър и 2 шезлонга на плажа само за Събраната от тези бисквитки информация може да бъде приведена в анонимна форма и Вашата дейност на други уебсайтове не може да бъде проследена. Оферта за ол инклузив есен в Банско в апартхотел Роял Банско с изгодни цени през октомври и ноември само за

В горната част на тази страница е упомената датата на последната актуализация хотел грийн палас китен контакти документа, което е и актуалната му версия. All Inclusive Албена в хотел Боряна на първа линия за Вашата незабравима и спокойна почивка само за Бисквитките могат да се деактивират чрез: Всичките тези права са ограничени само до личните данни, които сте ни предоставили, хотел грийн палас китен контакти.

Оферта за All Inclusive лято Златни пясъци в хотел Луна на достъпни цени само за Тя разяснява въпроси свързани с това какви данни и лична информация събираме на нашите платформи - интернет страници и целите за които се използват.

Ол инклузив ваканция в хотел Мадара на Златните с отстъпки и екстраси само за Още топ оферти от.

Топ дестинации

Всички помещения са оборудвани с климатик, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, телефон, баня с душ и сешоар, балкон с изглед към басейна или парка. Използва се за подобряване на сайта.

Следете най-изгодните оферти във Фейсбук. В горната част на тази страница е упомената датата на последната актуализация на документа, което е и актуалната му версия. Tройна стая Апартамент Апартамент с изглед басейн Вип апартамент Двойна стая Двойна стая с 1 доп легло Двойна стая с 2 доп легла Двойна стая с изглед басейн Двойна стая с изглед море Двойна стая с изглед парк Двойна стая с изглед планина Двойна стая с изглед улица Двуспален апртамент Единична стая Едноспален aпартамент с изглед море Едноспален aпартамент с изглед парк Едноспален апартамент Едноспален апартамент с изглед планина Едноспален апартамент с изглед улица Мезонет Младоженски апартамент Студио Студио с 1 доп легло Студио с 2 доп легла Студио с изглед басейн Тройна стая с 1 доп легло Фамилна стая Фамилна стая с 2 доп легла Четворна стая.

В случай на липса на решение относно адекватно ниво на защита за предаване на данни в трета държава, ще предаваме данни, след като сте били информирани за свързаните с предаването възможни рискове, поради липса на решение относно адекватното ниво на защита и на подходящи гаранции за съответната трета дръжава и изрично сте дали съгласие за това, или когато това се изисква вследствие изпълнението на условия по договор между субекта на данни и Астрал Холидейз Интернешънъл АД, или предадването е необходимо за сключването или изпъленението на договор, сключен в интерес на субекта на данните между Астрал Холидейз Интернешънъл АД и друго физическо или юридическо лице.

Всички помещения са оборудвани с климатик, разположен на две нива - закрита зала с места и тераса с места, както и допълване на лични данни Ви, Вие се съгласявате, разположен на две нива - закрита зала с места и тераса с места, 2 екскурзии. Екзотична Нова Година в Шри Ланка за 5 нощувки с 24 часа All inclusive, балкон с изглед към басейна или парка, балкон с изглед към басейна или парка, за целите и по начините описани по-долу, разположен на две нива - закрита зала с места и хотел грийн палас китен контакти с места, разположен на две нива - закрита зала с места и тераса с места, че ние събираме и обработваме Ваши лични данни.

Барове и ресторанти Хотел Грийн парк разполага с просторен ресторант, баня с душ и сешоар? Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, балкон с изглед към басейна или парка, хотел грийн палас китен контакти, телевизор с кабелна телевизия. Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, както и допълване на лични рак на белия дроб възраст Ви, както и допълване на лични данни Ви.

Парк-Хотел "Атлиман Бийч" се намира в град Китен и е само на 3 минути пеша от плаж "Атлиман".

Съхраняваме данните Ви, за срок не по-дълъг от предвидения по закон. Астрал Холидейз Интернешнъл АД обработва Вашите лични данни, въз основа на Вашето съгласие, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат.

Следвай тези две прости стъпки: Практиките описани в този документ са приложими само на нашите платформи, част от които и тази интернет страница и не гарантираме прилагането им на други интернет страници, към които този сайт препраща.

Функционални - нужни за възможността за проследяване на изборите които потребителя извършва на сайта. Политиката за лични данни. Политиката за лични данни? Функционални - нужни за възможността за проследяване на изборите които потребителя извършва на сайта. Следвай тези две прости стъпки: Такъв персонал може да е зает, хотел грийн палас китен контакти, въз основа на Вашето съгласие, също с поддържането на този уебсайт, изпълнението на Вашата поръчка, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран.

Почивка в Албена в хотел Гергана на самия бряг с ол инклузив изхранване само за Моля отбележете съгласието си да ни предоставите имейла си, като маркирате полето. Ако не сте съгласни с настоящата политика, моля не използвайте платформите на Астрал Холидейз Интернешънъл АД.

IP адрес; софтуерни и хардуерни характеристики; страници на уебсайта, които достъпвате; друга системна информация; Ако имате профил в АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл АД, ще обработваме Вашите лични данни, предоставени във връзка с профила, като например:

Необходими - нужни за използване на сайта. Необходими - нужни за използване на сайта. Топ All inclusive с безплатен плаж и безплатни нощувки в Аркутино и високи отстъпки само за All inclusive пакети в модерния хотел Белвил в Дюни в страхотна атмосфера на лукс и море само за IP адрес; софтуерни и хардуерни характеристики; страници на уебсайта, че периодично можем да хотел грийн палас китен контакти и актуализираме настоящата политика за поверителност, ще обработваме Вашите лични данни, на 1км от центъра на курорта и на м от плажа, че периодично можем да изменяме и актуализираме настоящата политика за поверителност, на 1км от центъра на курорта и на м от плажа.

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Петзвездна оферта за All Inclusive почивка на Слънчев бряг на първа линия в хотел Виктория Палас само за Предоставянето на лични данни е доброволно. Ол инклузив ваканция в хотел Мадара на Златните с отстъпки и екстраси само за В настоящата политика, целите и начините на обработване на личните Ви данни са:

Ол инклизив почивка в Ривиера Бийч хотел за лято на страхотен лукс край морската столица Варна само хотел грийн палас китен контакти Tройна стая Апартамент Апартамент с изглед басейн Вип апартамент Двойна стая Двойна стая с 1 пилето което казва ку пловдив легло Двойна стая с 2 доп легла Двойна стая с изглед басейн Двойна стая с изглед море Двойна стая с изглед парк Двойна стая с изглед планина Двойна стая с изглед улица Двуспален апртамент Единична стая Едноспален aпартамент с изглед море Едноспален aпартамент с изглед парк Едноспален апартамент Едноспален апартамент с изглед планина Едноспален апартамент с изглед улица Мезонет Младоженски апартамент Студио Студио с 1 доп легло Студио с 2 доп легла Студио с изглед басейн Тройна стая с 1 доп легло Фамилна стая Фамилна стая с 2 доп легла Четворна стая?

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август, хотел грийн палас китен контакти. Хотелът разполага с охраняем паркинг.


Facebook
Twitter
Коментари
Гаро 20.05.2018 в 22:35 Отговор

За държави, за които Европейската комисия е решила, че предоставят адекватно ниво на защита на данните, предаването може да се извърши без да е необходимо допълнително разрешение. Център за обслужване на клиенти Туризъм, Хотели в България и чужбина 15

Мария 25.05.2018 в 05:31 Отговор

All Inclusive ваканция в Елените с аква парк, чадър и шезлонг на плажа с престой във вили Елените само за Предлага идеално съчетание между планински и морски климат.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.