Падежите в руския език урок

Публикувано на: 10.05.2018

Чий е този глас? Това са свои хора.

Личните местоимения се изменят по падежи. By continuing to use this website, you agree to their use. Личните местоимения от 3 лице единствено число имат категории род и число. Това езеро се нарича Байкал. У меня есть своя ручка.

Они строят свой дом? Таня гуляет по парку. Наташаможно тебя на минутку! Наташачисло и падеж! Они строят свой дом. Они строят свой дом.

София — столица Болгарии.

За referati.org

Лекция по Български език Учение за частите на речта Лекция по Увод в общото езикознание. Коя е тази банка? Падеж, вопросы, предлоги, существительные имена, прилагательные имена, личные местоимения Материалът съдържа удобна за пищов таблица с падежите в Руския език. Эта площадь называется Красная площадь.

By continuing to use this website, падежите в руския език урок, you agree to their use. Личните местоимения заменят името на лице или названието на предмет. Личните местоимения заменят името на лице или названието на предмет. By continuing to use this website, you agree to their use.

В руския език граматическите значения на думите се предават с помощта на измененията на окончанията. В руския език граматическите значения на думите се предават с помощта на измененията на окончанията!

За referati.org

Я боюсь их собаки. This site uses cookies. Лекция по Български език Развой на съществителното име в старобългарския език Развой на съществителното име в старобългарския език. Как се нарича това езеро?

Това е моя град. Съдържа също и таблица със склоненията на съществителните имена в единствено число Чий е този глас. Притежателни местоимения в именителен падеж. Това е моя град. Притежателни местоимения в именителен падеж.

За реферати.орг

To find out more, including how to control cookies, see here: Тази банка — е най-голямата. Получихме отговора му Я учусь с её братом. Лекция по Български език Развой на съществителното име в старобългарския език Развой на съществителното име в старобългарския език.

Союзы - эта служебные слова, който е близо в пространството и туко-що е споменат или известен, падежите в руския език урок, който е близо в пространството и туко-що е споменат или известен. Те правят собствена къща. Лекция по Увод в общото езикознание. Лекция по Увод в общото езикознание. Указателните местоимения изпълняват ролята на определение към съществителното посочват лице или предмет, който е близо в пространството и туко-що е споменат или известен. Мы получили его ответ? Лекция по Увод в общото езикознание.

М-я: Его, Моего,Твоего,

Той поправя собствените си грешки. Най-често употребявани прилагателни с основа на меко -н: Эти люди наши соседи.

Личните местоимения се изменят по падежи. Личните местоимения отговарят на въпроса КТО. Личните местоимения се изменят по падежи.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.