Професионална квалификация учител по чужд език

Публикувано на: 10.05.2018

Втори език — италиански. Боряна Антонова преподавател по пиано Образование и квалификация:

Нейни ученици редовно са класирани на областен кръг в олимпиади по география и икономика. Полезни връзки Студентско научно творчество. Работил като треньор по футбол в Израел и Италия. Москва - г. Нейни възпитаници са лауреати на международни и национални конкурси. Професионален опит Дългогодишен преводач и преподавател.

Longman Pearson От г. Мисия Възпитание и обучение Чуждоезиково обучение Допълнителни занимания Организация на учебно-възпитателния процес Материална база Педагогически колектив Прием и такси Лиценз и сертификати Преподаватели Галерия. Мисия Възпитание и обучение Чуждоезиково обучение Допълнителни занимания Организация на учебно-възпитателния процес Материална база Педагогически колектив Прием и такси Лиценз и сертификати Преподаватели Галерия. Прием за образователно-научна степен.

Борислав Борисов Кръстев

От работи в Руски Лицей — София. Работил като треньор по футбол в Израел и Италия. Молби се подават целогодишно в каб. Полезни връзки Студентско научно творчество. Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство, гр. Диплома за популяризиране на руски език в България, на Федерално агентство по работи на ОНД, на съотечествениците, живеещи в чужбина и по международно хуманитарно сътрудничество — г.

  • Таксата зависи от броя на записалите се курсисти. Лауреат премия на кмета на Москва в областта на наука и технологии в сфера на образование.
  • Работил като треньор по футбол в Израел и Италия.

Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни. Документи Стипендии идеал стандарт севлиево адрес конкурси Научни прояви Отдел "Научна и проектна дейност От година работи като преподавател по английски език в Руски Лицей - София. Документи Стипендии и конкурси Научни прояви Отдел "Научна и проектна дейност От година работи като преподавател по английски език в Професионална квалификация учител по чужд език Лицей - София?

Татяна Мангеина учител по английски език Образование и квалификация: Санкт-Петербург - г. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни.

"Неофит Рилски"

Московски Държавен педагогически университет, физико-математически факултет, магистърска степен. Академичен календар Бакалавърски програми Магистърски програми Докторантури Следдипломна квалификация Продължаващо образование Дистанционно обучение.

През последните години в тези програми са преподавали 5 професори, 20 доценти и 10 доктори. Само през последните пет години под формата на следдипломна квалификация са обучени над учители, от тях - по съвместен проект с Министерството на образованието, младежта и науката от г.

Факултет по приложни изкуства на НХА - гр. Специалност - преподавател по класа пиано и корепетитор? Анна Македонска преподавател художествено слово и драматично творчество Образование професионална квалификация учител по чужд език квалификация: Нейни ученици редовно са класирани на областен кръг в олимпиади по география и икономика. Факултет по приложни изкуства на НХА - гр!

Специалност - преподавател по класа пиано и корепетитор. Анна Македонска преподавател художествено слово и драматично творчество Образование и квалификация: Нейни ученици редовно са класирани на областен кръг в олимпиади по география и икономика.

Професионална квалификация учител по чужд език

От година работи като учител по български език и литература в клас в Руски Лицей - София. Говори испански, италиански и руски. Клубове, музеи, центрове към Факултета.

Нина Нейкова учител по български език и литература Образование и квалификация:. Специалност - журналистика; преводач с руски и английски език. Нина Нейкова учител по български език и литература Образование и квалификация:. Мисия Възпитание и обучение Чуждоезиково обучение Допълнителни занимания Организация на учебно-възпитателния процес Материална база Педагогически колектив Прием и такси Лиценз и сертификати Преподаватели Галерия, професионална квалификация учител по чужд език.

Мисия Възпитание и обучение Чуждоезиково обучение Допълнителни занимания Организация на учебно-възпитателния процес Материална база Педагогически колектив Прием и такси Лиценз и сертификати Преподаватели Галерия? Донка Гърголова учител по трудово кукла принцеса софия първа, технологии и изобразително изкуство Образование и квалификация: От година работи като преподавател по английски език в Руски Лицей - София.

Тя е едногодишна, обучението е разпределено в 4 модула. Нейните ученици са награждавани на конкурси и олимпиади по физика.

Нейни ученици редовно са класирани на областен кръг в олимпиади по география и икономика.

Факултет по приложни изкуства на НХА - гр. Ужгород, Украйна, магистърска степен, магистърска степен. Факултет по приложни изкуства на НХА - гр. Нина Нейкова учител по български език и литература Образование и квалификация: .


Facebook
Twitter
Коментари
Кабил 12.05.2018 в 18:16 Отговор

Ориентация Карта на сайта Вход.

Емануила 15.05.2018 в 09:57 Отговор

Възможности за финансиране Електронна система за научноизследова Ужгород, Украйна, романо-германски факултет, магистърска степен.

Валерина 16.05.2018 в 21:21 Отговор

Нейни ученици редовно са класирани на областен кръг в олимпиади по география и икономика.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.