Бански от две части големи размери

Публикувано на: 09.03.2018

Цял бански костюм Marko Valeria. Моделът е сертифициран с холограма за.. Долната част е бикина с връзки отстрани.

Моделът е с бикини с в.. Бански костюм Marko Angela от две части. Презрамките са регулируеми и не се свалят. Бански костюм от две части Marko Linda.

Бански костюм от две части Andrea с очарователен ефект от цветя в горната част на чашките. Твърди чашки, презрамки с регулируема дължина, закопчаване на гърба. Бански от две части Магазин Бански Бански от две части Изглед:

Горнището се връзва на гърба. Елегантен и женствен този цял бански костюм подчертава красивите цветове. Елегантен и женствен този цял бански костюм подчертава красивите цветове?

С този модел ще заприличате на истинско Pin-up girl. Твърди чашки, презрамки с регулируема дължина, закопчаване на гърба. Сутиенът се връзва с връзки на гърба и шията.

Горната част е с интересно декоративно премятане. Банският се закопчава с катарама.

Други предложения:

Интересни декоративни ленти в горната част придават изкусителен вид на модела. Изключителното многообразие от модели с оскъдни бикини или по- затворена долна част, различни десени и бански от две части тип секси бельо ще удовлетворят и най- претенциозните от Вас.

Кафяв бански костюм от две части тип бикини Marko Salma. Бикината е тип бразилка с връзки отстрани. Изработена от гъвкав италиански плат. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Бански костюм Ramona Hollywood.

  • Бански костюм от две части Marko Matylda.
  • Моделът е с бикини, които се връзват странично.

Горнището е тип бриджитка с твърди чашки, допълнителни повдигащи подпллънки без размер XXL, допълнителни повдигащи подпллънки без размер XXL. Горнище с твърди чашки с банели, регулируеми презрамки и катарама на гърба?

Горнище с твърди чашки с банели, допълнителни повдигащи подпллънки без размер XXL. Долната част са ефектно изрязани бикини с висока бански от две части големи размери.

Горната част е с твърди чашки, допълнителни повдигащи подпллънки без размер XXL.

TOP BRANDS

Като шал, туника или плажна рокля , то Ви осигурява нужната свобода на движенията и е стилният детайл, без който визията няма да изглежда достатъчно ефектна. Цял бански костюм Marko Monaco. Моделът е с бикини, които се връзват странично.

Презрамките са регулируеми и не се свалят. Презрамките са регулируеми и не се свалят. Презрамките са регулируеми и не се свалят. Лилав бански костюм от две части Marko Rachel в оригинални цветове, като повдигат и оформят перфектно бюста. Твърди чашки и банели, като повдигат и оформят перфектно бюста.

Бански бриджитка Push Up чашки „3890“

Чашките са подплатени и подсилени с банели, като повдигат и оформят перфектно бюста. Размери s xl l m. Горнище с твърди чашки с банели, регулируеми презрамки и катарама на гърба.

Между чашките е добавена нежна. Между чашките е добавена нежна. Между чашките е добавена нежна! Моделът е изработен. Между чашките е добавена нежна. Размери s l m. Бански костюм Taylor Vigneto.

Размери s l m.

Свържете се с нас

Бяло и червено, синьо и жълто и още куп изненадващи нюанси могат да бъдат Ваши. Горнище с подплънки и банели. За повече информация, посетите този линк.

Моделът се предлага и в по-големи размери. Многоцветни или едноцветни, раирани или с флорални мотиви- стилните бански от две части в онлайн магазин Ivon. Многоцветни или едноцветни, раирани или с флорални мотиви- стилните бански от две части в онлайн магазин Ivon.


Facebook
Twitter
Коментари
Дария 11.03.2018 в 13:46 Отговор

Презрамките са подвижни и регулируе.. Моделът е с бикини, които се връзват отстрани.

Игор 16.03.2018 в 04:08 Отговор

Бански костюм Jennifer Giallino-Nero. Презрамките са подвижни и регулируе..

Цветомила 17.03.2018 в 21:57 Отговор

Горната част е с подплатени чашки, които оформят и повдигат бюста. Чашките са твърди, връзва се на врата и на гърба.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.