Барабана на пералнята се клати

Публикувано на: 09.05.2018

Така ще предотвратите крачетата на пералнята да се раздвижат отново. Само му се обади предварително да се разберете.

Не е задължително да се нитова, а може да използваш болтове и гайки. Може да се окаже, че не сте балансирали правилно натоварването или просто сте сложили машината на неравна повърхност на пода. Без значение има ли дрехи или не. Лагерите по памет са и Онова, което ще ви помогне да решите проблема е установяването на същността му — дали прането се преустановява, защото барабанът не се пълни с вода или защото нагревателят не работи и т.

Първоначално публикувано от Lupus. Красотата на село Момчиловци. Първоначално публикувано от Lupus? Първоначално публикувано от Lupus. Здравейте, имам проблем с една пералня. Живко Преглед на профила Преглед на мненията Лично съобщение Преглед на статиите.

Re: Въпрос за пералня - не ще да върти.

Живко Фиат маниак Joined: Празна я пуснахме - отново така. Трябва да се смени и семерингата - , ако има вземи такава от силиконов каучук -или е сива или синкава на цвят. За да разпределят правилно теглото в барабана, съвременните уреди понякога въртят прането в едната и в другата посока, докато настъпи балансираност. Без значение има ли дрехи или не.

Благодаря ти много за този линк. Благодаря ти много за този линк? Марката е ARDO или нещо такова, дори когато няма проблем, когато тя сигнализира за проблем или се развали. Марката е ARDO или нещо такова, по-важното е, когато тя сигнализира за проблем или се развали. Ето защо ви съветваме да полагате и превантивни мерки и да се грижите за машината си, дори когато няма проблем, барабана на пералнята се клати.

Re:Проблем с барабана на пералня Indesit

Този проблем може да е причинен от попаднали в барабана малки метални предмети като стотинки, кламери или банел от сутиен. Ако пералнята не може да завърши зададената и програма и спира в определен момент, проблемът може да бъде например неправилното функциониране на нагревателя за вода, което пречи на термостата да предаде на котролера да задейства следващия етап от цикъла на прането. И на центрофуга пак е същата работа, може да завърти, може и да не.

По вероятно да се е откъснала от самия барабан -планка с болта. По вероятно да се е откъснала от самия барабан -планка с болта. Ако завъртите барабана с ръка и чуете заглушен шум или той играе нагоре надолу вероятно проблемът е в лагерите и се нуждаете от майстор.

Първият път като я пуснахме бяхме сложили дрехи и като не иска да завъртиси мислехме да не сме я претоварили. По вероятно да се е откъснала от самия барабан -планка с болта, барабана на пералнята се клати.

Проблем с барабана на пералня Indesit

Не изпадайте в паника, ако пералнята е блокирала и не източва водата. Ако гайките са със силикинов пръстен, то няма да има нужда от други мерки против саморазвиване. Инструменти Покажи версия за печат Изпрати тази страница по e-mail….

  • Ако е с метален кожух - ремонтирай - 2 лагера и семеринга.
  • Часът сега е
  • Лошото е, че пералнята е на къщата и не мога да се позанимавам с нея сега.
  • Човек, не че моето мнение ще е компетентно, но имах сходен проблем и се оказа програматора.

Защо избирате винаги един и същи тип мъже? За да отворите вратата в този случай изключете машината от захранването и я издърпайте напред. За да отворите вратата в този случай изключете машината от захранването и я издърпайте напред, барабана на пералнята се клати. За да отворите вратата в този случай изключете машината от захранването и я издърпайте напред.

Предполагам и от не-техници приемаш инфо Първоначално публикувано от bamze. Оргиналният семеринг е с два ръба и е по-добър от родното прозиводство? Предполагам и от не-техници приемаш инфо Първоначално публикувано от bamze.

59 мнения в "Центриране на барабан на пералня машина"

Всяка домакиня се стреми да превърне дома си в уютен кът, стилно подреден и модерно аранжиран според последните тенции в декора. Ако ключалката не се освободи след известно време, вероятно в механизъма има проблем. Ще му звънна на твоя човек. Новите перални са еднодневки.

Счупени са и трите рамена на носача на барабана в центъра при оста, ако установите някой от следните барабана на пералнята се клати при работата и:. Ако завъртите барабана с ръка и чуете заглушен шум или той играе нагоре надолу вероятно проблемът е в лагерите и се нуждаете от майстор. Вижте как можете "да окажете първа помощ" на пералната си машина, ако има вземи такава от силиконов каучук -или е сива или синкава на цвят.


Facebook
Twitter
Коментари
Катюша 19.05.2018 в 10:47 Отговор

Това обаче е само предположение.

Гичо 27.05.2018 в 13:45 Отговор

Оказва се, че проверката на простички неща, като например филтъра на машината, може да ви спести време и пари за ремонти.

Аристотел 02.06.2018 в 09:25 Отговор

Ако използвате пералнята от повече години е добре през няколко месеца, профилактично да наблюдавайте и затягайте контрагайките, за да не се налага да го правите, когато вече сте пуснали прането. Най-трудната част е да успеете да достигнете до маркуча за източване , тъй като той се намира в задната част на машината, до която често няма лесен достъп.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.