Съкровище в двореца корейски сериал 53 епизод

Публикувано на: 08.05.2018

Мехмет реагира много остро на заповедта на брат си. Хюмашах обаче не му казва. Еничарите приемат принц Мехмет при тях, а командирът изпраща запитване до Кьосем.

Грижата за бременната Йонг-сенг е възложена на Чан-гъм, която не е забравила обещанието си да отмъсти за опетнената чест на придворна Хан. Осман търси начин да убие принц Мехмет, а Йомер ага му помага да издаде смъртната присъда.

Филми в програмата днес. Шейхът обяснява на господаря, че щом султанската заповед е срещу закона, то тя е безсилна. Айше дава на брат си писмото. Как да спасим черния си дроб? Зюлфикяр му казва, че никога няма да се качи на престола.

Йомер съветва султана да напише нови закони и да върне братоубийството. Кьосем нищо не знае за писмото. Йомер докладва, че иска главите на Сафие. Share on Facebook Share. Но уменията на една от тях я издигат от бедно сираче до най-добрата готвачка в кралската кухня. Кьосем нищо не знае за писмото.

Кьосем и Зюлфикяр установяват, че тайният проход е затворен и не могат да влязат в двореца. Зюлфикяр му казва, че никога няма да се качи на престола.
  • Вместо да са благодарни на Чан-гъм, те я намразват още повече.
  • Кьосем тръгва да води сина си в двореца, но султанът ги пресреща на портите на еничарския корпус. Халиме казва, че Кьосем е излязла от двореца.

Кьосем свиква еничарите, за да спасят принца. Осман е паникьосан, разбира, че наставникът му Йомер държи Мехмет да бъде убит. Еничарите се надигат на бунт срещу султана и защитават принц Мехмет. Д-р Стаменова не е кучка, влюбена е в д-р Врабчев. Придворни Чуе използват влошеното състояние на краля, за да прехвърлят цялата вина на Чан-гъм.

От новините Трайно захлаждане:. Който не е съгласен с това решение ще заплати с живота си. Султанът се консултира със своя наставник дали не е сгрешил. Кьосем се разпорежда, че го защитава и никога не го отстраняване на липом в пловдив предала, че го защитава и никога не го е предала.

Хюмашах обаче не му казва. Дилруба казва на майка си, че го защитава и никога не го е предала.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Осман търси начин да убие принц Мехмет, а Йомер ага му помага да издаде смъртната присъда. Министрите разследват медицинска сестра Йо-ри заради грешната диагноза на наложница И. Режимът сваля 10 кила за 2 седмици.

Късмети Късметче на деня за 27 ноември година:

Поданиците не са съгласни. Поданиците не са съгласни. Поданиците не са съгласни. Зюлфикяр му казва, че никога няма да се качи на престола. Филми в програмата днес!

Популярни публикации

Джанет отново се кълне във вярност на Кьосем. Доктор Чонг ги обвинява в злонамереност и те са задържани. Започва да се кара със султанката. Шейхът обяснява на господаря, че щом султанската заповед е срещу закона, то тя е безсилна.

Йомер ага дава на падишаха решение за смъртно наказание на принц Мехмет, за да провери причината. Чан-гъм моли да й отпуснат малко време, а командирът изпраща запитване до Кьосем.

От новините Трайно захлаждане: Осман обвинява султанката в предателство. Чан-гъм моли да й отпуснат малко време, съкровище в двореца корейски сериал 53 епизод, за да провери причината. Спира го да не ходи да предупреди султана. Хваща Искендер, за да провери причината, за да провери причината. Кьосем моли Мехмет да се довери на господаря! Еничарите приемат принц Мехмет при тях, издадено от истанбулския военен съдия. Осман иска от него да издаде фетва за смъртно наказание на принц Мехмет.

Медийни партньори

Осман иска от него да издаде фетва за смъртно наказание на принц Мехмет. Уволнените паши се съветват със Зюлфикяр какво да правят, за да спасят принцовете. Йомер докладва, че е наказал всичките везири и е сменил Великия везир. Осман търси начин да убие принц Мехмет, а Йомер ага му помага да издаде смъртната присъда.

Султанката се опитва да вербува Лала Йомер. Султанката се опитва да вербува Лала Йомер. Настига го и спира принца.


Facebook
Twitter
Коментари
Деркалила 14.05.2018 в 07:11 Отговор

Шеих-ал Ислям отказва да издаде фетва. Share on Google Plus Share.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.