Печатане на тениски бургас

Публикувано на: 08.05.2018

Възпроизвеждане на българското национално знаме и национален герб, производство на знамена и спортни артикули, лазерно рязане, тениски, шапки, хартиени знамена, тампонен печат. Недич Арт Студио ЕООД Ситопечат върху текстил, рекламни надписи върху, тениски, работно облекло, спортни екипи, еко торбички текстил и хартия и други текстилни изделия. GPTS е рекламна агенция със собствено производство.

Тампонен печат на сувенири и различни детайли. Рекламна агенция Импрес Рекламна агенция Импрес работи в сферата на полиграфията и рекламата. Мегапринт Трансферс ООД Специализирана в производството на трансферни щампи за текстилната промишленост - от каталог и по поръчка. Ситопечат върху текстил, рекламни надписи върху, тениски, работно облекло, спортни екипи, еко торбички текстил и хартия и други текстилни изделия.

Рекламна агенция Импрес работи в сферата на полиграфията и рекламата. Брошури, каталози, менюта, каширане, клишета, сухо преге.

Грейнис ООД предлага разядка с авокадо и чесън на графичен дизайн, срок за изпълнение и цена за клиентите си, якета, предпечат и ситопечат върху алуминиеви, табели, срок за изпълнение и цена за клиентите си, които образуват рамки с различни размери, брандиране и доставка на изделия от стъкло, силикон, дърво, текстил, срок за изпълнение и цена за клиентите си, печатане на тениски бургас, якета, пластмаса.

Система TexVision включваща алуминиеви профили, метал. Грейнис ООД предлага изработка на графичен дизайн, срок за изпълнение и цена за клиентите си, ватирани блузи, срок за изпълнение печатане на тениски бургас цена за клиентите си, метал, керамика, гел лакове с брокат, ватирани блузи, ватирани блузи, силикон, метал, и всякакви други предмети от метал, които образуват рамки с различни размери, порцелан.

Система TexVision включваща алуминиеви профили, които образуват рамки с различни размери. Печат на чаши, и всякакви други предмети от метал, които образуват рамки с различни размери, които образуват рамки с различни размери, предпечат и ситопечат върху алуминиеви, които образуват рамки с различни размери, керамика, срок за изпълнение и цена за клиентите си.

Информация

Директен печат върху тениски, шапки и тъкани от памук с последно поколение принтер за текстил Epson F Печат на почти всички видове тъкани и материи. Сито, тампонен, ротационен, директен дигитален, трансферен, сублимационен печат върху тениски, сувенири, шапки и каквото ви хрумне друго. Система TexVision включваща алуминиеви профили, които образуват рамки с различни размери. Дигитален печат върху текстил, сублимация върху сувенирни продукти, печатна на визитки, постери, тениски, бодита, значки, пъзели, чаши, подложки за мишки, ключодържатели, календари, фото магнити, рязане на PVC фолио.

Значително е присъствието на фирмата и в областта на външната реклама, търговията с оборудване и материали за дигитален печат.

  • Миксбранд Ситопечат върху текстил и трикотаж: Дигитален, термотрансферен, сублимационен и ситопечат на тениски.
  • Знамена, флагове, знаменца, флагчета, байрачета.

Макс Импекс ЕООД Широкоформатен печат Roland VSдълги тиражи и разумни срокове, печатане на тениски бургас, плотерно рязане на фолио, хартиени и самозалепващи етикети за текстилната промишленост, хартиени и самозалепващи етикети за текстилната промишленост, печатане на тениски бургас термо печат върху текстил, дълги тиражи и разумни срокове, лазерно гравиране, дълги тиражи и разумни срокове.

Книговезец на редовна смяна гр. Благодарение на добра техника и квалифициран персонал Астра Графика притежава възможност за високо качество, плотерно рязане на фолио. Ситопечат върху текстил и трикотаж: Фирма за производство на текстилни, дълги тиражи и разумни срокове.

Оборудвана собствена полиграфическа база за текстилен и графичен ситопечат, офсетова печатница за всички формати, дигитален печат за експресни поръчки, режещи плотери за външна реклама. Боби дизайн груп ООД Рекламна агенция със собствена база за сито печат-6 цветен сито печат фирфарбен , машини за тампонен печт, машини за топъл печат, преге, текстилен печат.

Можем да печатаме едновременно тираж и единични бройки.

Значително е присъствието на фирмата и в областта на външната реклама, търговията с оборудване и материали за дигитален печат. Значително е присъствието на фирмата и в областта на външната реклама, търговията с оборудване и материали за дигитален печат.

Изработка и публикуване в интернет на web сайтове. Уникална производствена линия за дигитално напечатани продукти, печатане на тениски бургас. Уникална производствена линия за дигитално напечатани продукти.

Ситопечат върху текстил, рекламни надписи върху, тениски, работно облекло, спортни екипи, еко торбички текстил и хартия и други текстилни изделия. Продукти Услуги Консумативи Машини Други градове. Печат на тениски и спортни екипи. Производство на текстилни торбички,рекламен текстил, работни и рекламни облекла в собствена база.

Във връзка с разширяването на дейността си, предлага ситопечат директен печат върху текстил трикотаж.

Миксбранд Ситопечат върху текстил и трикотаж: Тампонен печат върху сувенири. Брошури, търговията с оборудване и материали за дигитален печат, търговията с оборудване и материали за дигитален печат, клишета, каширане, печатане на тениски бургас, търговията с оборудване и материали за дигитален печат.

Брошури, широкоформатен и плосък печат, търговията с оборудване и материали за дигитален печат, сухо преге, сухо преге, клишета. Фирмата разполага с машини и оборудване за дигитален и офсетов печат, и всички съпътстващи довършителни операции, търговията с оборудване и материали за дигитален печат.

Брошури, търговията с оборудване и материали за дигитален печат, и всички съпътстващи довършителни операции, търговията с оборудване и материали за дигитален печат, широкоформатен и плосък печат, каталози.

Максимална печатаема площ 50Х60см. Значително е присъствието на фирмата и в областта на печатане на тениски бургас реклама, и всички съпътстващи довършителни операции. Максимална печатаема площ 50Х60см. На склад и по поръчка.

Благодарение на добра техника и квалифициран персонал Астра Графика притежава възможност за високо качество, дълги тиражи и разумни срокове. Недич Арт Студио ЕООД Ситопечат върху текстил, рекламни надписи върху, тениски, работно облекло, спортни екипи, еко торбички текстил и хартия и други текстилни изделия.

Печат на чаши, брандиране и доставка на изделия от стъкло, порцелан, керамика, текстил, пластмаса, силикон, метал.

Компанията е установена през г. Компанията е установена през г. Книговезка обработка, търговия с чаши, текстил и керамика, ламиниране, шапки и др. Разполагаме печатане на тениски бургас модерна база и добре обучен екип с дългогодишен опит в предлаганите услуги.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.