Моят живот епизод 152

Публикувано на: 05.05.2018

Ефсун отива на летището. Днешните Няма въведени събития за днес.

Сакине отива при наемателите на къщата и издебва, когато мъжът е излязъл, за да говори с жената. През това време Хюлия влиза в стаята на Ефсун и започва да задушава с възглавницата Мюге, мислейки, че убива Ефсун.

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Пред това време Мехмет Емир и Хасрет пристигат и заварват Фулия, просната на земята. Иляс отива в дома на Атеш, за да говори с Бахар. Сакине влиза в къщата, но мъжът се връща.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Бахар продължава да страда силно за майка си. Започва да плаче за Мехмет Емир, но Бахар е непреклонна! Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Бахар и Атеш решават да заминат от Истанбул. Султан заварва Хюлия при Ефсун, която не е на себе си. Ефсун му помага, а Султан гледа отстрани и се забавлява на нещастието му. Иляс отива в дома на Атеш, за да говори с Бахар. Моля е за извинение. Вечерта черен микробус отвлича Арда. Започва да крещи по Хюлия.

  • Фулия се разплаква от щастие.
  • Хюлия започва да се плаши. Ефсун нарежда на охраната на имението да си изнесе багажа от пристройката.

Ефсун си събира багажа и напуска Геленджик заедно с Мехмет Емир и Хасрет. Мехмет Емир започва да крещи по Арда, а Ефсун ги подслушва, моят живот епизод 152. Ефсун си събира багажа и напуска Геленджик заедно с Мехмет Емир и Хасрет. Днешните Няма въведени събития за днес. Ефсун си събира багажа и напуска Моят живот епизод 152 заедно с Мехмет Емир и Хасрет? Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Започва да крещи по Хюлия. Мехмет Емир и Арда идват бързо. Бахар и Атеш отиват на гроба на Нуран. Бахар и Атеш решават да заминат от Истанбул.

Хюлия и Мехмет Емир съобщават радостната новина на Фулия, че ще става майка. Хюлия и Мехмет Емир съобщават радостната новина на Фулия, че ще става майка? Ефсун нарежда на охраната на имението да си изнесе багажа от пристройката, моят живот епизод 152. Тя обаче е бутната през парапета на постройката. Започва да я бута.

Популярни публикации

Пред това време Мехмет Емир и Хасрет пристигат и заварват Фулия, просната на земята. Всички от махалата извършват помен за Нуран. След това отвежда сестра си. Спомня си моменти с Бахар от детството. Хюлия и Мехмет Емир съобщават радостната новина на Фулия, че ще става майка.

Моят живот епизод 152 гледа как Ефсун се качва по стълбите и започва да крещи. Хюлия гледа как Ефсун се качва по стълбите и започва да крещи. Хюлия и Султан отново се скарват, моят живот епизод 152. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм? Конкурс за лого на БНТ. Хюлия и Султан отново се скарват. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Ефсун се качва нагоре и вижда как Хюлия задушава Мюге.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм.

Султан я хваща за косата и я сваля на земята. Ефсун се качва нагоре и вижда как Хюлия задушава Мюге. Когато Бейза влиза, тя нарязва и палтото, което е на нея.

Хюлия тръгва да я изкарва от имението, а Султан да се прави на жертва, а Султан да се прави на жертва. Мехмет Емир започва да крещи по Моят живот епизод 152, като пред това време между тях застава Фулия. Фулия пък си тръгва.


Facebook
Twitter
Коментари
Огина 08.05.2018 в 11:18 Отговор

Когато разбира какво е направила Хюлия, Мехмет Емир я хваща и я изхвърля от стаята.

Аглаида 18.05.2018 в 01:50 Отговор

Не желае да говори с никого, нито да се храни.

Жанна 21.05.2018 в 15:50 Отговор

Днешните Няма въведени събития за днес. Спомня си моменти с Бахар от детството.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.