Завинаги свързани 1000 епизод

Публикувано на: 05.05.2018

Манав и Арчана я отвеждат у дома. Заявява ,че не може да приеме факта ,че Арчана и Манав са официално разведени ,а само след няколко дни Манав ще ке ожени за Шравани. Днешните Няма въведени събития за днес.

Арчана споделя с любимия си намерението датръгне отново на училище. Когато родителите му научават ,че Арчана е разведена ,оттеглят предложението си.

След прегледа докторът съобщава близките ,че дългогодишната консумация на алкохол е оказала неблагоприятно влияние върху здравето на Дамодар. Савита се скарва със своя съседка. Здравословното състояние на Шравани рязко се влошава. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Ашвин е притеснен ,че Рашми се е съюзила със Сатиш и истината ще излезе наяве.

Здравословното състояние на Шравани рязко се завинаги свързани 1000 епизод. Заявява на Арчана ,че с цялото си сърце обича Манав и желае да се омъжи за.

Заявява на Арчана ,че с цялото си сърце обича Манав и желае да се омъжи за. В състояние на Афект Винод обижда Расика. Тарун информира Манав ,че са загубили делото за гаража.

Съобщава й ,че Дамодар е приет в болница. Ашвин опитва да подкупи Рашми. Манав се обажда на Арчу.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Състоянието му се влошава и той губи съзнание. Отклонява тактично предложението за брак. Манджу отказва Арчана да прави тържество по случай предстоящото й раждане. След като научава за поставените от Бавана условия , в състояние на афект Варша разговаря с Ашвин.

  • Манав и Арчу страдат ,че са разделени.
  • Желае в рамките на 2 седмици Манав и Шравани да сключат брак. Когато вижда автобиографията й ,Сатиш я разпитва за Ашвин.

Савита порицава Дамодар ,че е признал на Шравани надеждите си сватбата й с Манав да се отложи. Сулочана я съветва да приеме факта ,че с Манав вече не са семейство и да продължи завинаги свързани 1000 епизод. Признава ,че ще й трябва време. Савита порицава Дамодар ,че е признал на Шравани надеждите си сватбата й с Манав да се отложи. Когато узнава истината ,Урмила е разочарована.

Видеото ще започне след

Сулочана я съветва да приеме факта ,че с Манав вече не са семейство и да продължи напред. Вайшали се съгласява да се види с момчето ,което иска да се ожени за нея. Савита обаче отказва да признае ,че са прави. Вишвас ,Дамодар и Манав подозират ,че породената агресия от страна на Савита се дължи на факта ,че не може да свикне с липсата на Арчана.

Поведението й обижда Арчана. Сулочана позволява на Арчу да посети Дамодар в лечебното заведение. Манав и Арчу се срещат случайно в храма. Сатиш разказва на Варша за договорката си с Рашми. Арчана споделя с любимия си намерението датръгне отново на училище.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Посещава дома на Сулочана и Манохар и настоява Арчана да задържи накита. Савита принуждава Арчу да се закълне,че повече никога няма да разговаря с Манав. Савита обаче отказва да признае ,че са прави.

Арчана се свързва с Манав ,за да попита програма на операта пловдив здравословното състояние на Дамодар ,но Савита им забранява да разговарят. Арчана се свързва с Манав ,за да попита за здравословното състояние на Дамодар ,но Савита им забранява да разговарят. Манджу забранява на Сулочана да кани Савита на празненството за завинаги свързани 1000 епизод.

Вайшали получава ново предложение за брак. Рашми се сътласява да помогне на Сатиш да докаже на Бавана ,че Варша е невинна. Поведението й обижда Арчана. Манджу забранява на Сулочана да кани Савита на празненството за бебето.

Дамодар пристига в дома на Арчу в нетрезво състояние. Когато родителите му научават ,че Арчана е разведена ,оттеглят предложението си.

Савита е оскърбена ,че Арчана й връща колието. Желае в рамките на 2 седмици Манав и Шравани да сключат брак.

Вандита упреква Расика ,че документът може да памрачи тържеството за Сулочана. Желае в рамките на 2 седмици Манав и Шравани да сключат брак. Вандита упреква Расика ,че документът може да памрачи тържеството за Сулочана, завинаги свързани 1000 епизод.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.