Теглене на книги на английски

Публикувано на: 05.05.2018

Златната птица — Българска приказкa за напреднали Двуезична онлайн книга с динамично паралелно позициониране на оригинала и превода по параграфи. Това е третата е-книга с озвучаване. Това е петата е-книга с озвучаване.

Английската версия , с паралелен превод на български, съдържа буквални субтитри за начинаещи с лексически и граматически обяснения, показващи се при кликване върху нужните думи или изрази. Това е първата двуезична книга с граматически и лексикални тестове, извлечени от самата книга. Испански текстове с български превод. Тази книга осигурява 2 две точки. Постепенно ще добавим озвучаване към повечето от електронните книги в библиотеката, поради интереса на читателите към английскoто произношение британско и американско.

Постепенно ще добавим озвучаване към повечето от електронните книги в библиотеката, поради интереса на читателите към английскoто произношение британско и американско. Тук се намират две книги - старата и новата версия на книгата. Шестата книга с добавено аудио - е-книга No 28 съдържа 18 приказки и теглене на книги на английски и е с много лесен текст, показващи се при кликване върху отделните думи, както и с два индия любовна история епизод 35 субтитри - изскачащи и групови.

Шарл Перо 12 януари г. Тук се намират две книги - старата и новата версия на книгата.

Тази книга осигурява 1 една точка.
  • Ново в Амазон - Kindle Edition! Постепенно ще добавим озвучаване към повечето от електронните книги, поради интереса на читателите към английскoто произношение британско и американско.
  • Tales and Fables from Around the World: Tales and Fables from Around the World:

След това се кликва този български параграф и съответният му английски параграф застава срещу него. Постепенно ще добавим озвучаване към повечето от електронните книги в библиотеката, поради интереса на читателите към английскoто произношение британско и американско. Испански текстове с български превод. В тази книга има озвучен текст и за препоръчване е да използвате по-новите версии на следните интернет браузъри: Това е четвъртата e-книга с добавено аудио , прочетена от доброволци с роден език английски и пригодена допълнително към съответните фрагменти изречения или части от изречения.

Андерсен - Глупавия Ханс [с тестове с отговори и обяснения, субтитри и озвучен текст ] Това е седмата е-книга с добавено озвучаване.

  • E-книга 7 от "Учи английски".
  • E-книги на Двуезична библиотека В книжарница Хеликон Helikon.

След това се кликва този български параграф и съответният му английски параграф застава срещу него! За всякакви въпроси или проблеми, изпратете ни съобщение на следния e-mail адрес:. Новите версии са вградени в модулите с постоянен достъп. За всякакви въпроси или проблеми, изпратете ни съобщение на следния e-mail адрес:. E-книга 1 от "Учи английски". За всякакви въпроси или проблеми, ще имате неограничен по време достъп до всички модули от курса по английски език и двуезичната библиотека със субтитри и тестове.

Новите версии са вградени в модулите с постоянен достъп. За всякакви въпроси или проблеми, теглене на книги на английски, когато достигнете 20 точки?

По категория

Други ресурси по английски и испански. E-книга 3 от "Учи английски". Двуезичната е-книга "Царят на крокодилите" Приказки от Кашмир и Пенджаб е с тестове за средно ниво на владеене на английски. Това е четвъртата е-книга с озвучаване.

Тази книга осигурява 2 две точки! Испански текстове с български превод? За всякакви въпроси или проблеми, изпратете ни съобщение на следния e-mail адрес:. E-книга 5 от "Още английски". E-книга 1 от "Още английски". За всякакви въпроси или проблеми, изпратете ни съобщение на следния e-mail адрес:.

По азбучен ред

Това е втората е-книга с озвучаване. Царят, който искал да надхитри съдбата — Индийски приказки [с паралелно съпоставяне на оригинала и превода, с тестове за средно ниво, субтитри и озвучен текст ] Това е първата е-книга с добавено озвучаване. Текстът е прочетен от англоговорещи и е пригоден допълнително — накъсан е на по-малки отрязъци.

Приказки на Братя Грим II с добавено аудио. E-книга 3 от "Учи английски". Приказки на Братя Грим II с добавено аудио. Приказки на Братя Грим II с добавено аудио. Школа по английски и испански език по метода на Шлиман за сравнително четене, теглене на книги на английски. Приказки на Братя Грим II с добавено аудио. Двуезичната е-книга "Тайнствената книга" е със субтитри за начинаещи.

Първата двуезична е-книга с SMS достъп "24 басни на Езоп" е в два варианта: E-книга 4 от "Още английски". Двуезичната е-книга "Човекът, който карал дърветата да цъфтят" Японски приказки служи за развиване на умението при четене чрез динамично съпоставяне на оригинала и превода по параграфи.

Bторо допълнено издание с добавени подробни обяснения към тестовете за начинаещи - подобни на обясненията в книгата цар Мидас в ePub формат, която съдържа подробен анализ на целия текст Двуезичната е-книга "Златното докосване" Натаниъл Хоторн е с тестове за начинаещи.

Други книги в Амазон - Kindle Edition. За всякакви въпроси или проблеми, което е в основата на Метода Шлиман за сравнителното четене, което е в основата на Метода Шлиман за сравнителното четене.


Facebook
Twitter
Коментари
Севелина 15.05.2018 в 01:48 Отговор

Набляга се на употребата на продължителните и перфектните времена, инфинитива, сегашното причастие и герундия.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.