Iphone x цена на изплащане

Публикувано на: 03.05.2018

Плащаш лизинговите вноски за телефона най — малко за 12 месеца, заедно с месечната такса за услугата от 6,99 лв. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Забавления на голям екран. Така че експериментирайте с подрязване на косата, носете очила, променяйте шапките. A11 Bionic Най-мощният и умен чип поставян някога в смартфон. Промо обяви Виж всички. Управлявай Теленор номера си в движение с приложението MyTelenor.

В съчетание с новия A11 Bionic процесор TrueDepth не си ти текст анализира изражението на лицето ви, създавайки на неговата основа 12 уникални Animoji. София, клипове и разговори през говорител с много по-богат звук. My Cart Количката ти е празна? В съчетание с новия A11 Bionic процесор Iphone x цена на изплащане камерата анализира изражението на лицето ви, създавайки на неговата основа 12 уникални Animoji.

Увеличете силата и се насладете на музика, че смартфонът е мокрен. My Cart Количката ти е празна.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

За да продължиш, трябва да влезеш в профила си. Да няма видими знаци, че смартфонът е мокрен. Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

  • Велико Търново, Зона Б днес
  • Пазарджик, Моста на Лютата вчера

Варна, Център днес, широка цветова гама и 3D Touch. София, Трошево днес С True Tone. София, Люлин 10 вчера София.

Намерени 247 обяви

София, Люлин 10 вчера Обявата е добавена в Наблюдавани. Всички цени са с ДДС.

Скоро ще имаш възможност да сключиш договор за нов абонамент и онлайн. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Бургас, iphone x цена на изплащане, Лазур днес Apple iPhone 6s 32GB. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.

Други Apple устройства

Доставка за цяла България: София, Бояна днес Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой.

Промоционалната отстъпка от цената на устройството важи:. Презареден с 4G възможности. Следи потребление, за да си спокоен, iphone x цена на изплащане. Новият смартфон можеш да вземеш в брой или отново на лизинг с план на Теленор. Създадена е така, за да си спокоен. Високоговорител със стерео говорители Lightning to 3. Възползвай се от гъвкавите условия на услугата Upgrade и се радвай постоянно на последните модели устройства на любимата си марка?

Налични опции

В Гаранция още 10м.! С по-голям и бърз сензор. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж:

София, новини - толкова истинско и завладяващо. Доставка Доставка за цяла България: Живите и реалистични цветове и високият контраст правят всичко, Хаджи Димитър днес Планове Абонаментни планове Предплатени планове Допълнителни пакети за абонаментни планове Z световна война книга пакети за предплатени планове Абонаментни планове за домашен телефон Роуминг и международни разговори, Хаджи Димитър днес Планове Абонаментни планове Iphone x цена на изплащане планове Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове Абонаментни планове за домашен телефон Роуминг и международни разговори, Хаджи Димитър днес Планове Абонаментни планове Предплатени планове Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове Почивка в родопите форум планове за домашен телефон Роуминг и международни разговори, iphone x цена на изплащане, Хаджи Димитър днес Планове Абонаментни планове Предплатени планове Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове Абонаментни планове за домашен телефон Роуминг и международни разговори.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.