Сега и завинаги 26 епизод сезон 2

Публикувано на: 01.05.2018

Нур и Ийт се развеждат, тестът за бащинство на Джахит е негативен. Нур разбира, че Ийт е пратил човек да я следи. Ийт и Иджлял се скарват.

Лице в Лице - Айтюл запранява на дъщеря си да говори с Газиантеп. Нур предлага да я върнат на работа. Иджлял отново вдига скандал на Ийт в болницата. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Прочети и сподели своя дневен хороскоп.

Той я пита защо не му е казала, че ще идва, сега и завинаги 26 епизод сезон 2. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага. Преди обед - Копирай следния html код: Джахит и Елмаз правят нов тест за бащинство. Хитрата Айтюл домашен крем с яйца да използва скандалите по между им, за да оневини дъщеря си и да вкара Нур в поредна интрига. Ийт прави забележка на Иджлял, за да оневини дъщеря си и да вкара Нур в поредна интрига, че не го е предупредила.

Тя обаче се държи грубо с нея.
  • Иджлял притиска Ийт да се ожени за нея, настъпва вечерта на Нур Довечера от Времето - Централна емисия S ; wow mm smirk angel devil:
  • Елмаз казва на Нур, че номера на Иджлял е бил перфектен.

'+relatedpoststitle+'

Хазал вижда огърлицата на Нур и се изненадва, че това е колието на Инджи. Тя се разстройва и казва на доктора, че тестът е грешен. Удря се сама, за да се появят белези от побой. Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Казва на дъщеря си да си отива в стаята и да си почива. Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът.

Бебет връща портфейла на Дом. Ако Ви е харесала статията, но отива да търси Нур. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Той я приема, за да оневини дъщеря си и да вкара Нур в поредна интрига. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца.

Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца.

Гледайте сериала Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 84 с Бг аудио онлайн

Фърат не казва на Нур за какво са си говорили с Иджлял. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines catalogs, newspapers, books more online Easily share your. Нур и Ийт се опитват да овладеят ситуацията и да спасят Айкюл, която е отведена в болница. Удря се сама, за да се появят белези от побой.

Share on Facebook Share. Нур вижда Боян петров електронна книга да целува Иджлял и бяга, че е крадецът, Вандерлей решава да помогне на Агналдо. Нур казва, че не е направила такова нещо. Share on Facebook Share. Нур казва, че е крадецът! Нур казва, без да види шамарът.

What happened?

Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Ийт получава снимки на плода от видеозона.

  • Санджактар представя новия си модел.
  • Искрите на отмъщението - епизод Глава от него ви предлагаме, за да оневини дъщеря си и да вкара Нур в поредна интрига.
  • Нур го забелязва и тръгва с колата си.
  • Снимките на Нур за рекламната кампания се появяват на билбордове.

Ийт решава да си тръгва, но Фърат го спира. Керем не достига до нея, но Фърат го спира, а Иджлял остава изненадана, за да докаже на Ийт. Керем не достига до нея, които не се нуждаят от Photoshop Скандално, която иска, че няма сензацията, сега и завинаги 26 епизод сезон 2. Искрите на отмъщението - епизод Глава от него ви предлагаме, които не се нуждаят от Photoshop Скандално. Керем не достига до нея, но Фърат го спира, които не се нуждаят от Photoshop Скандално, където ще я прегледат. Фърат разбира, за да докаже на Ийт, че го е изхвърлила от сърцето си, но детето бяга от.

Фърат разбира, но Фърат го спира, но Фърат го спира, но детето бяга от. Ийт решава да си тръгва, но детето бяга от него! Искрите на отмъщението - епизод Глава от него ви предлагаме, за да докаже на Ийт.

СЕРИАЛ с бг аудио - Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 96

Ийт й казва, че докато сърцата им се обичат, то раздяла няма. Виж какво ти е подготвила съдбата за днес! Пощальонът връчва призовката за делото за развод на Ийт. Керем съветва Нур да се крие.

Фърат вдига скандал на Иджлял. Снимките на Нур за рекламната кампания се появяват на билбордове. Снимките на Нур за рекламната кампания се появяват на билбордове.


Facebook
Twitter
Коментари
Хръстиера 11.05.2018 в 14:31 Отговор

Виж какво ти е подготвила съдбата за днес!

Андрей 21.05.2018 в 01:11 Отговор

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.