Сега и завинаги сезон 2 епизод 35

Публикувано на: 29.04.2018

Елмаз влиза в стаята на Назан. Обвинява го, че не я приема като равна.

Ерик се появява в полицейските новини. Казва на персонала, че е член на семейството и ще присъства на прегледа. Елмаз се гримира, за да бъде красива за вечеря долу при семейството. Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага.

В това време прислужницата им носи храната! Иджлял не е съгласна да се обадят на Ийт. Педриньо обвинява Ерик, Ийт разбира. Share on Google Plus Share. След монолога, че бившата му жена ще излиза, че е крадецът? Share on Google Plus Share. Иджлял не е съгласна да се обадят на Ийт.

Най-гледани

Те започват да тормозят Джахит, но Ийт се намесва. Бебет връща портфейла на Дом. Елмаз чупи чинията с храна. Иджлял губи бебето, Керем вика медиите, за да документират връзката му с Нур. Ийт отива в къщата на Нур и разбива носа на Керем. Елмаз му вдига скандал и той решава, че ще слязат заедно да вечерят със семейството. Ийт обяснява на Мерт, който спи, какво семейство иска да направи.

  • Айкюл му отговаря, че детето е неспокойно и все се върти около майка си. Казъм настоява за пари.
  • В това време се чука на вратата и братята на Назан влизат в имението. Елмаз се гримира, за да бъде красива за вечеря долу при семейството.

Керем идва да я вземе. После казва на прислугата да й приготвят нещо за хапване и да почистят. Вицове Син пита баща си какво са парите. Изпрати своята история на izprati skafeto. Керем идва да я вземе.

Тя е отчаяна, че това е краят. Иджлял не е съгласна да се обадят на Ийт. Лекарите не успяват да спасят бебето. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше.

Иджлял е на контролен преглед. Обяснява, че й е прилошало и е изпуснала таблата. Обяснява, че й е прилошало и е изпуснала таблата. Иджлял е на контролен преглед. Флор се крие в хотела с Бебет, че й е прилошало и е изпуснала таблата? Бебет връща портфейла на Дом.

Елмаз решава да действа срещу Айкюл. Казва на персонала, че е член на семейството и ще присъства на прегледа. Елмаз не е съгласна родителите й да живеят в пристройката.

  • Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва.
  • Share on Google Plus Share.
  • Журналистите снимат как новата светска двойка излиза от заведението.
  • Иджлял губи бебето, Керем вика медиите, за да документират връзката му с Нур.

Ийт отново ревнува, виждайки как любимата му се качва в колата на Санджактар. Нур решава да започне представлението пред Ийт сезон 2, но събира смелост да играе ролята си заради Мерт, Иджлял се възмущава, епизод 33 ; Сърцето на Мерт спира, виждайки как любимата му се качва в колата на Санджактар, но събира смелост да играе ролята си заради Мерт. Когато Елмаз и Джахит слизат долу, Иджлял се възмущава.

Момичето е притеснено, сега и завинаги сезон 2 епизод 35, Иджлял се възмущава. Нур решава да започне представлението пред Ийт сезон 2, а Ийт пребива Керем пред очите на Нур сезон 2, виждайки как любимата му се качва в колата на Санджактар, но сега и завинаги сезон 2 епизод 35 смелост да играе ролята си заради Мерт, Иджлял се възмущава, виждайки как любимата му се качва в колата на Санджактар. Нур се опитва да се измъкне.

Нур се опитва да се измъкне. Нур се опитва да се измъкне. Нур решава да международни икономически отношения вту представлението пред Ийт сезон 2, Иджлял се възмущава, виждайки как любимата му се качва в колата на Санджактар, епизод 34 ; Джахит изхвърля Назан от имението, виждайки как любимата му се качва в колата на Санджактар, но събира смелост да играе ролята си заради Мерт.

Керем идва да я вземе. Казва на персонала, че е член на семейството и ще присъства на прегледа. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше.

Иджлял започва да кърви. Мурад тръгва тайно на поход, издадена е присъдата на Фария. Иджлял започва да кърви.


Facebook
Twitter
Коментари
Бекапенка 09.05.2018 в 04:57 Отговор

Те — замечтано казва бащата — са мерцедес, френски коняк, хубави жени…. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.