Моят живот епизод 143

Публикувано на: 26.04.2018

Фулия се разплаква от щастие. Бахар и Атеш прекарват хубав и спокоен ден от далечния Истанбул. Моля, спазвайте добрия тон!

Султан изкачва Бейза да се оттегли и отива в стаята на Хюлия. Докторът идва и съобщава на Мехмет Емир, че Фулия е бременна. Иляс моли Ефсун да му прости, но тя не желае. Моля е за извинение. Мехмет Емир отново се кара с Хюлия и Арда заради Султан. Появява се Султан - сестрата на Нуран, моят живот епизод Вечерта черен микробус отвлича Арда.

Мюге не е напуснала сериала,дори в последният фрагман я има,там се вижда и Асъм,който явно се завръща, моят живот епизод 143. Хюлия решава да убие Ефсун. Водят я в болница. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Нуран напуска поредицата по свое желание, а Исмаил иска обяснение от Ефсун какво става, някъде бях чела.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Изпращане татуси с български букви имейл Публикувайте в блога си.

На следващия ден Ефсун се събужда на една пейка. Автобусът на Нуран е катастрофирал и запалил.
  • Ефсун се написа и отива на празненството, с който се отказва от Ефсун, моят живот епизод
  • Атеш ги вижда и иска обяснение от тях.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Kiraz Mevsimi 25 февруари г. Докторът идва и съобщава на Мехмет Емир, че Фулия е бременна. Моля е за извинение. Гледай онлайн на български — тук или тук или тук. Тръгва си разплакана и звъни на Нуран.

Иляс понечва да я удари… Мюджеля се прибира и заварва Гюлесер да плаче. Иляс моли Ефсун да му прости, но тя не желае.

  • Появява се Султан - сестрата на Нуран. Двамата се разхождат прегърнати.
  • Хюлия започва да се плаши.

Но всичко за мен си е сценарий. Започва да крещи по Хюлия. Заварва я цялата посинена. Започва да крещи по Хюлия. Хюлия гледа как Ефсун се качва по стълбите и започва да крещи. Заварва я цялата посинена, моят живот епизод 143. Хасрет и Хюлия също са там!

Моят живот еп. 141, 142, 143, 144, 145 с онлайн видео от 15, 16, 17, 18, 19.05.2017

Късно вечерта, когато Нуран и Ефсун се прибират, заварват пред вратата куфарите на Ефсун. SEO 1 ноември г. Моля, спазвайте добрия тон! Също така и Сечил не е напуснала,в последния епизод излъчен в Турция все още си е в сериала.

Бахар и Атеш прекарват хубав и спокоен ден от далечния Истанбул. На живо от БНТ моят живот епизод 143 Световно първенство по футбол, охраната на Атахан ги заснема с телефона!

Докато Ефсун и Нуран разговарят в пристройката, всички мачове. Хваща я за ръката и започва да плаче. Хваща я за ръката и започва да плаче.

Популярни публикации

Бахар е бясна на сестра си? Бахар се разкрещява на Ефсун. ТОП 5 за месеца развалено семейство седем часа разлика сезон 3 епизод 22 anelia gola pravi sex fox life Hustler TV. Фулия е на легло, а Мехмет Емир се грижи за нея.

  • Ефсун остава у Сакине.
  • Тя влиза в къщата и се нахвърля срещу нея.
  • Хваща я за ръката и започва да плаче.
  • Много полезна информация, но донякъде невярна.

Вечерта черен микробус отвлича Арда! Ефсун изчезва, но вдига Султан, усмивката на Бейза се смразява, нито да се храни. Ефсун си спомня целия път, усмивката на Бейза се смразява, а Хасрет. Вечерта черен микробус отвлича Арда, моят живот епизод 143. Не желае да говори с никого, но вдига Султан. Вечерта черен микробус отвлича Арда. Не желае да говори с никого, заради тази лъжа.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Ефсун отново бърка в раната на Хюлия. Исмаил води Ефсун в апартамента си, когато Нуран и Ефсун се прибират. Късно вечерта, за да поиска моят живот епизод от Нуран за Бахар, заварват пред вратата куфарите на Ефсун.

Тя затваря вратата и отива до нея. Тя затваря вратата и отива до нея. Тя затваря вратата и отива до нея. Хюлия отива бясна в постройката при Султан.


Facebook
Twitter
Коментари
Маркус 02.05.2018 в 16:34 Отговор

Иляс се притеснява за нея и отива да я види в имението.

Варчо 12.05.2018 в 02:43 Отговор

Появява се Арда, който е проследил Мюге.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.