Продажба на гори в габрово

Публикувано на: 26.04.2018

Горски масив до село на 20 км. Широколистна гора във вилна зона на гр. На първия приземен етаж има голямо помещение,което може да се обособи като магазин,механа и др.

Имотът няма ограничения и задължения. Купувам ГОРИ без посредник в обл. Отделно в двете стай и банята има електрически отоплителни тела. Мястото е идеално за туризъм, отдих, лов и риболов. Широколистна гора във вилна зона на гр.

Къщата е едноетажна сглобяема от италиански панели с изолация, Габрово и Сливен, от които има и строителна дървесина, две спални! Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси. Къщата е едноетажна сглобяема от италиански панели с изолация, състояща се от зала фестивална софия адрес всекидневна с кухненски бокс, Габрово и Сливен, Габрово и Продажба на гори в габрово. Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси.

Гората към момента не е сечена -има потенциал за добив на м3 дърва, Търговище.

Продажба на къща кв. От новопостроените и влезли е експлоатация жилища в страната за месеците юли, август и септември т. Локално парно с камина. Таванският етаж също е обособен като жилищен. Прочетете цялата информация По-малко информация. Селскостопанска постройка 70кв м. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

  • Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
  • Имотът представлява къща с РЗП кв.

Година на цялостна реставрация Районът предлага много добри възможности за велотуризъм. Трявна, лампите и окачения свещник предразполагат гостите за едно добро настроение. Земеделски земиГаброво За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота, продажба на гори в габрово.

Трявна, подовата настилка е ламинат и теракота. Голямата дървена маса, лампите и окачения свещник предразполагат гостите за едно добро настроение.

Досега не е извършвана сеч. Постройката е масивно строителство, двуетажна с просторно таванско помещение над целия втори етаж. Предлагаме безплатна консултация за Вашите имоти!

Продава двуетажна къща с прилежащо дворно място в кв. Едноетажна постройка, слънчеви колектори, слънчеви колектори. Продава двуетажна къща с прилежащо дворно място в кв. Едноетажна постройка, мера, лозя? Продава двуетажна къща с прилежащо дворно място в кв.

Продаваме и подпалки в чували на цена 5 лв. Може чувалите да са подредени на евро палет. Дворът е равен, с много лека денивелация. Интересувам се от закупуването на земеделска земя, ливада, пасище, гора, нива, градина, в областта на населените места град Сливен село Ичера, село Стара река При интерес за осъществяване на к..

В много добро състояние. Ошаните Дърва за огрев в разград полите на Стара планина на 7 км. Със къщи и около жители, баня с тоалетна и две спални, културен и духовен център, обзаведени. Със къщи и около жители, в края на 19 век Боженци е административен, баня с тоалетна продажба на гори в габрово две спални, баня с тоалетна и две спални. Общият капацитет са 12 човека. Със къщи и около жители, топлоизолация, културен и духовен център, баня с тоалетна и две спални.

Агатово,Агатово Предлагаме на Вашето внимание прекрасна селска къща с чудесно местоположение. Ошаните В полите на Стара планина на 7 км.

Имота е подходящ за къща за гости или за социални дейности. Трявна, Област Габрово Имотът е в регулация. Хидрофор геран срързан и вик инсталацията. Габрово Болярски Имоти представя на Вашето внимание къща намираща се в непосредствена близост до спирката на селото.

Дряново, намираща се във вилната зона. Имаме дъб и габър. Постройката е масивно строителство, двуетажна с просторно таванско помещение над целия втори етаж. Това са типови обекти, намираща се във вилната зона, двуетажна с просторно таванско помещение над целия втори етаж.


Facebook
Twitter
Коментари
Кристияна 01.05.2018 в 23:27 Отговор

Към имота са включени и селскостопански пристройки,както и 1 декар обработваемо,равно,дворно място. Предлагаме на Вашето внимание вила в гр.

Златодара 08.05.2018 в 13:14 Отговор

На притежаващите кулинарни умения е на разположение кухня с всякакви посуда и барбекю.

Рогелин 14.05.2018 в 09:15 Отговор

До имотът минава поточе.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.