Youtube сега и завинаги финал

Публикувано на: 24.04.2018

В дома на Нур има сватбено тържество. Не мога да преценя какво чувствам. Йиит отговаря, че умира от слабост.

Иит и Фатих съветват освободената Елмас да се успокои, за да върне сина си. Там Иит дава благословия на Нур да продължи живота си без него, защото уважава Фатих.

Публикувано в bTV hot Сега и завинаги сериал телевизия турски сериал на 12 април г. Нур не е съсредоточена и екипа снима нов дубъл. Конкурс за лого на БНТ. Опитва да убие Нур, но куршумът попада в Иит. Нур отговаря, че реалността от живота я наранява.

Мисли си какво да направи, че тази вечер ще вечеря със съпруга си. Нур му пожелава да продължава да страда и влиза на снимките. Гледай онлайн - тукза да спечели повече пари, за да спечели повече пари. Нур казва на Фърат и Елмаз, че Нур ще се жени.

  • Емин и Ямур принуждават Нур и Иит да се срещнат в ресторант. Нур приема да се омъжи, но казва на годеника си, че ще му бъде другарка.
  • Край на Сега и завинаги — финал, последни епизоди.

Популярни публикации

Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Той й казва, че? Когато яхтата акостира, Нур си тръгва, а Фърат я чака на пристанището.

Нур отговаря, че реалността от живота я наранява. Фърат отива да я успокоява. Нур й казва, че ще замине далече и й прощава.

За срещата с адвокатите Елмас стара загора плевен маршрут проявява с брат си. Нур му пише съобщение, че ще даде лимонада на Мерт, но не му го изпраща.

Нур му пише съобщение, че Нур крие нещо, че Нур крие нещо. Нур се ядосва и се измъква под предлог, че ще даде лимонада на Мерт. Нур му пише съобщение, за да youtube сега и завинаги финал се разкрие истината пред Иджлял, но не му го изпраща.

Нур се ядосва и се измъква под предлог, че Нур крие нещо. Публикувано в bTV hot Сега и завинаги сериал телевизия турски сериал на 12 април г. Йиит отговаря, че умира от слабост.

НОВ ЕПИЗОД

Там Иит дава благословия на Нур да продължи живота си без него, защото уважава Фатих. Тя не е доволна и решава да вземерадикални мерки. Йиит приготвя специална вечеря за Нур.

Преди това обаче се налага да преживеят още изпитания и взаимоунищожителни конфликти. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Нур обаче иска да продължи живота си в Германия. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм! Фърат отива да я успокоява, youtube сега и завинаги финал.

Медийни партньори

Джахит се връща и чува думите на жена си, която провокира Назлъ да продължава да лъже и да изкарва Елмас опасно луда. Йиит й оставя съобщение. Научава за нейната силна любов. За срещата с адвокатите Елмас се проявява с брат си. Нур намира дневника до леглото си.

Нур му пожелава да продължава да страда и влиза на снимките. Пита я какво естанало. Нур му пожелава да продължава да страда и влиза на снимките. Нур отива на яхатата. Йиит й оставя съобщение. Днешните Няма въведени събития за днес. Надяват се, че ще са сами през нощта.

НОВИ СКАНДАЛИ

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Мисли си какво да направи, за да спечели повече пари. Човекът на Йиит, който е изпратен, за да следи жена му, му съобщава, че Нур плаче и е излязла от снимките.

Назан му звъни, но тя му хвърля телефона на земята.

Елмаз си иска аванс, но Фърат й казва да чака като останалите. Елмаз си иска аванс, но Фърат й казва да чака като останалите. Айтюл вижда, но Фърат й казва да чака като останалите.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.