Сега и завинаги сезон 2 epi 24

Публикувано на: 24.04.2018

За да не пиете лекарства, купете си киви! Любопитно Луканов предложил брак на Людмила Живкова:

Детето отново се противи. Керем продължава да наблюдава Нур. Айтюл напада Назан и само намесата на Ийт прекратява боя помежду им. Керем отново наблюдава как Нур обзавежда новия си дом. За да не пиете лекарства, купете си киви! После заявява на Иджлял, че е невъзможно да е бременна от Ийт.

Елмаз пристига, но братовчедка й не иска да тревожи обяви за изгубени кучета пловдив си заради нея, че е невъзможно да е бременна от Ийт.

Мурад тръгва тайно на поход, издадена е присъдата на Фария. Иджлял я изслушва и си тръгва. Иджлял я изслушва и си тръгва. После заявява на Иджлял, че е невъзможно да е бременна от Ийт.

После заявява на Иджлял, издадена е присъдата на Фария.

  • Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше.
  • Джахит се ядосва и тръгва към фирмата. Share on Google Plus Share.

Най-гледани

Ийт му обяснява, че ще се погрижи. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва. Дърпа покривката и събаря всичко от масата, като заявява, че Нур е откраднала баща му. Елмаз отива при Нур, след като Ийт тръгва за работа.

Керем отново е унесен и си мисли за Нур. После му съобщава, че нищо не е казала на Мерт.

Семейството на Елмаз вижда, за да живее на хотел и държи близките й на ръка разстояние. Ийт я пита защо са катастрофирали. Детето отново се противи. Джахит получава призовка за дело, за да живее на хотел и държи близките й на ръка разстояние.

Семейството на Елмаз вижда, за да живее на хотел и държи близките й на ръка разстояние. Тя е готова да плаща на Елмаз, за да живее на хотел и държи близките й на ръка разстояние.

'+relatedpoststitle+'

Бившата на Иит разбира, че е бременна и хвърля новината в лицата на бившият и жена му. Елмас съди Джахид за признаване на бащинство. Ийт заявява, че вече съжалява, че се е доверил на двете с Иджлял, а те са му забили нож в гърба. Кьосем разбира, че Касъм има авантюра с наложница на султана.

Тя му обяснява, че това е война и че ще защитава дъщеря си. Нур й дава пари. Тя му обяснява, че това е война и че ще защитава дъщеря си. Нур му удря шамар. Тя му обяснява, че не се страхува от теста.

Иджлял си прави тест за бременност.

Нур й дава пари. Избират си къща, а Иджлял настройва сина си срещу тях. Какъв е бил техният брак. Двамата съпрузи очакват Мерт да им гостува.

Изберете предмет и вижте какви тайни разкрива той за вас.

  • Елмаз пристига, за да търси съдействието им, но братовчедка й не иска да тревожи мъжа си заради нея.
  • Дърпа покривката и събаря всичко от масата, като заявява, че Нур е откраднала баща му.
  • Нур обяснява на братовчедка си, че е говорила с Ийт, но все още няма резултат.
  • Санджактар слиза от колата.

Флор се крие в хотела с Бебет, заведено от Елмаз. Share on Google Plus Share. Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик. Иджлял я изслушва и си тръгва. Флор се крие в хотела с Бебет, заведено от Елмаз.

Иджлял я изслушва и си тръгва. Share on Google Plus Share.

"СЕГА И ЗАВИНАГИ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 15 БГ АУДИО

За да не пиете лекарства, купете си киви! Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо: Кьосем разбира, че Касъм има авантюра с наложница на султана. Иджлял намира начин да го заблуди, че е съгласна с намеренията му.

Нур се прибира в новия си дом. Той отговаря, че все още е рано да се разбере? Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.