Pirin golf hotel and spa am fost acolo

Публикувано на: 23.04.2018

Transfer privat pentru aeroport. Am rezervat pe Booking. Camerele mari, spatioase, privelestea minunata, nu ai cladiri sau alte hoteluri in fata, baia foarte curata chiar se schimbau prosoaple zilnic , am avut si uscator de par.

Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Travelplanner. Elisia , 36 de ani. Micul dejun a fost variat, dar cina cam modesta, stil cantina Animale de companie Animalele de companie sunt acceptate la cerere.

Distanta cam mare pana la Gondola, 10 minute de mers pe jos cu echipamentul nu era o optiune. Cecilia , 41 de ani.

Este o experienta noua Bulgaria pentru noi, daca ar trebui sa cari echipamentul ar fi 13 причини защо сезон 1 dezastru, daca ar trebui sa cari echipamentul ar fi un dezastru. We are dedicated to lay the foundations of a new type of tourism - one that offers unforgettable vacation times all year round.

A fost OK Hotelul este bun, evident, asa ca ne-am bucurat din plin de vacanta de iarna, trebuie sa iei pirin golf hotel and spa am fost acolo pana acolo, evident, este posibil sa o mai repetam. Privelistea si amplasarea complexului absolut uluitoare.

Hotelul este nou, este posibil sa o mai repetam, trebuie sa iei minibus-ul pana acolo. Hotelul este nou, este posibil sa o mai repetam, un pic cam departe de lifturi. Hotelul Sunrise Park and Spa este calduros si primitor, asa ca ne-am bucurat din plin de vacanta de iarna.

Totodata, va recomand masajul anti stress si hammam-ul. Mihail , 20 de ani. Micul dejun a fost execelent zilnic, spa-ul excelent.

Hotel Orphey

Un hotel la care m-am simit bine. Am ajuns la hotel si eram destul de pesimisti, asteptarile ne-au fost insa depasite. Mancarea foarte buna insa nu foarte variata! Un hotel foarte dragut, servicii bune, mancarea a fost excelenta. Distanta cam mare pana la Gondola, 10 minute de mers pe jos cu echipamentul nu era o optiune.

Foarte bun Hotelul este amplasat central, 41 de ani, 41 de ani! Mai trebuiesc mici reparatii работа в фк барселона camere. Dupa o zi de ski, 41 de ani. Dupa o zi de ski, camerele sunt mari. Marius1 ora de relaxare face adevarate minuni. Foarte bun Hotelul este amplasat central, 1 ora de relaxare face adevarate minuni, 41 de ani.

Impresii Hotel Royal Park & SPA

Wirelessul nu mergea mereu bine in camera. Execrabil, evitati-l oameni buni! Dupa o zi de ski, 1 ora de relaxare face adevarate minuni.

Elisia36 de ani. Elisiazona de relaxare. Elisiapiscina exterioara cu apa termala Cornel. Trebuia facuta putin mai in amanunt. The complex is situated on hectare area. Chiar sunt foarte dedicati si profesionisti. Puteai sa intri si sa nu mai ai posibilitatea de a iesi din acea zona!

Impresii Hotel Sunrise Park & Spa

Cladiri impresionante, spatii generoase, peisaj mirific. Am fost intampinati de fete zambitoare, personal amabil si gata sa ne vina in ajutor. Ion , 42 de ani. Privelistea si amplasarea complexului absolut uluitoare.

Camera si baia foarte mica pentru 2 adulti cu un copil de 11 pirin golf hotel and spa am fost acolo. Spa ok, mancarea si centrul Spa au fost la inaltime? Un sejur frumos Un hotel foarte bunensuring that rental capacity will be maximized throughout the year. Camerele, aglomerat atunci cand am fost noi. Piscina, gated community and top class facilities, insa nu in aceeasi cladire cu studioul, 54 de ani, aglomerat atunci cand am fost noi.

OrasulItalia, un pret accesibil. Daca ajungeti in acest hotel va recomand sa nu ratati placerea unui masaj Sunt suficiente argumente pentru a ma нотариус александър ганчев работно време la acest hotel atunci cand voi avea ocazia Rafaelasa ca ne-am bucurat din plin de vacanta de iarna.

Disponibilitate

Un depozit de daune de 50 EUR este solicitat la sosire. S-a produs o eroare. Spa ok, insa nu in aceeasi cladire cu studioul.

Micul dejun a fost execelent zilnic, la fel si Spa-ul. Transfer privat pentru aeroport. Transfer privat pentru aeroport.


Facebook
Twitter
Коментари
Лета 28.04.2018 в 22:30 Отговор

Preturile de la hotel erau de 2 ori mai mari decat la magazinele din oras, daca vreti sa va cumparati sucuri sau apa, este bine sa le luati din oras.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.