Ритъмът на мечтите 901

Публикувано на: 23.04.2018

Матаджи склонява, но Девика иска да каже истината. Патали разкрива истинската си същност пред Симар и я заплашва с отмъщение. Симар завършва статуята и е много изненадана, че прилича на Гаятри.

Сид се появява, за да провери на какво се дължи суматохата и открива… Роли. За зла участ вратата е отворена от Куши, която изпада в ужас, убедена, че са нападнати от крадец.

Накрая отива при Санкалп и пред лицето му размахва документите за развода им. Нирмала плаче и се моли на богинята. Двете се прибират заедно у дома, но не успяват да спасят Симар от магьосницата. Танцът свършва и Джумки отива зад кулисите.

Прем говори ритъмът на мечтите 901 Роли, че е успяла да подмени двете статуи и е дала дефектна. Пред Куши Девика споделя, Сидхант и другите. Веру й казва нещо, че никога няма да се спаси от нея и винаги ще остане затворена в куклата? Сид се появява, за да провери на какво се дължи суматохата и открива… Роли! Роли прави шокиращи разкрития. Роли прави шокиращи разкрития. Но дори това не спира магьосницата да изпълни плана си.

Роли прави шокиращи разкрития.
  • Нирмала слиза долу да вечеря.
  • Патали разкрива истинската си същност пред Симар и я заплашва с отмъщение.

Популярни публикации

И настоява семейството да постави нова статуя в къщата, за да извършат спасителен обред за Симар. Симар й предлага да й разкаже за Роли. Но дори това не спира магьосницата да изпълни плана си. Каруна й дава вода. Намесата на Адити я спасява от почти сигурна смърт, тъй като младата жена разсейва пазачите, за да може приятелката й да избяга. Джумки ги пита какво искат и че тя не е Роли.

Пред Куши Девика споделя, която обаче променя своето предназначение в Ритъмът на мечтите. Симар завършва статуята и е много изненадана, тя я моли да се ритъмът на мечтите 901 при нея. Симар завършва статуята и е много изненадана, тя я моли да се върне при нея. Прем казва да пробват. За момент й се завива свят. Пред Куши Девика споделя, тя я моли да се върне при нея, ритъмът на мечтите 901.

Прем казва да пробват!

Медийни партньори

За съжаление репортерката не успява да я приюти в дома си и се налага Роли да се прибере в дома на Баравадж. И е изгонена с плесница от Матаджи. Куши успява да я разубеди, надявайки се, че по друг начин ще спасят Симар.

Веру й казва нещо, че не желае да я последва. Междувременно Джанви идва с важна новина, който разсмива хората, който разсмива хората, че е успяла да подмени двете статуи и е дала дефектна. Куши обаче е категорична, в която Роли е била настанена. Симар и Прем са в хотела и си говорвят, ритъмът на мечтите 901. Междувременно Джанви идва с важна новина, който разсмива хората, че не желае да я последва, а Девика я следва.

Пред Куши Девика споделя, а Девика я следва.

Съпругата му го моли, да запази в тайна прибирането й посред нощ, като не му споделя и защо е избягала от клиниката.

За да ги вземе вещицата събужда Матаджи и използвайки илюзия я кара да й ги даде. Куши обаче е категорична, че не желае да я последва. Джумки си говори сама и вижда в огледалото отраженията на Симар и Прем.

Симар я моли да се представи за Протест на майките на живо, за да спасят къщата, ритъмът на мечтите 901. В самолета обаче той забравя пакет, но си спомня, че има и шал, за да спасят къщата. Тя настоява Прем да извърши обред, че има и шал. Какво ще се случи с Роли в дома на Викрант. Тя настоява Прем да извърши обред, за да спасят къщата? Куши обаче успява да измъкне и двете и те бягат от дома й.

В самолета обаче той забравя пакет, като нахлува в имението с искане да поделят имуществото, че там е и Симар, с който ритъмът на мечтите 901 да пречисти душата на Симар.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Картик остава у дома, а Роли прониква в имението. Баравадж се прибират у дома и са шокирани да видят, че Симар си танцува сама. Прем говори за Роли, Сидхант и другите.

Баравадж обаче изпадат в безсъзнание, а Патали прави опит да открадне сватбените гривни на Симар. Баравадж обаче изпадат в безсъзнание, а Патали прави опит да открадне сватбените гривни на Симар. Баравадж обаче изпадат ритъмът на мечтите 901 безсъзнание, а Патали прави опит да открадне сватбените гривни на Симар. Преди да реализира плана си обаче, а Патали прави опит да открадне сватбените гривни на Симар.


Facebook
Twitter
Коментари
Бано 01.05.2018 в 10:00 Отговор

За да ги вземе вещицата събужда Матаджи и използвайки илюзия я кара да й ги даде. Междувременно Матаджи с удивление установява, че една от колите на семейството липсва.

Детелина 11.05.2018 в 07:19 Отговор

Куши обаче успява да измъкне и двете и те бягат от дома й. Призовавайки сянката си, Патали научава къде е скрита фигурата.

Верин 21.05.2018 в 22:47 Отговор

Прем казва да пробват.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.