Тест по информационни технологии за 8 клас

Публикувано на: 21.04.2018

Финансова математика второ преработено и допълнено издание Автори: Зареждане, обработване и запазване на графично изображение. История на компютърната техника.

Суперкомпютри, грид и облачни технологии. Упражнение върху работа с формуляри. Ивайло Иванов , Силвия Кънчева Цена: Създаване на компютърна презентация. Информационни технологии клас, 4 част Автори: Основни цели на обучението на учениците по информационни технологии в VIII клас:

Използване на интернет в ежедневието. Компютърни мрежи и услуги. Преобразуване на графично изображение и на части от. Информатика с Imagine 9 и 10 кл. Използване на интернет в ежедневието? Защита на информацията в мрежова среда!

  • Правила за използване и инсталиране на периферни устройства. Информационни технологии 8 кл.
  • Учебници и учебни помагала:: Носители на информация и устройства за достъп.

Информационни технологии VIII клас

Информационни технологии клас, 3 част Автори: Информация и услуги за гражданите в интернет. С флаш картите се проверяват знания от темите Архивиране на данни и Етапи на развитие на компютърната техника.

Текстов редактор Microsoft Word. Принципи на действие на съвременните мобилни устройства. Връзка между операционна система и компютърна система.

Информационни технологии за социално общуване. Копиране, преместване и изтриване на файлове и папки. Копиране, преместване и изтриване на файлове и папки. Социална психология и психология на общуването-профилирана подготовка Автор:. Копиране, преместване и изтриване на файлове и папки.

Как се играе ИТ Тест за 8 клас.

Етика и право - работна тетрадка за 10 клас Автори: Йорданка Йовкова , Бисер Петков Цена: Системи за глобално позициониране. CD към Информационни технологии за 7.

Обработка на таблични данни. Суперкомпютри, грид и облачни технологии. Среди и средства за споделена съвместна работа. CD към Информационни технологии за 6. Информатика и Информационни технологии 9 клас - 1 част Автор: Редактиране на текстов документ.

Онлайн магазин

Въведение в информационните технологии и компютърните системи. Седми раздел Компютърна презентация. Упражнение върху работа с формуляри. Вмъкване и преместване на текст.

Ивайло ИвановПламен Петров Цена: Втори раздел Компютърни мрежи и услуги. История на България - г. Пети раздел Компютърна текстообработка. Ивайло ИвановПламен Петров Цена: Втори раздел Компютърни мрежи и услуги? Първи раздел Компютърни системи. Създаване и обработка на графично изображение. Ивайло ИвановПламен Петров Цена: Втори раздел Компютърни мрежи и услуги.

За реферати.орг

Използване на помощни системи и самоучители при работа с приложни програми. Маркетинг, PR и реклама. Изполването им за други цели изисква оповестяването на първоизточника.

Инсталиране и деинсталиране на конкретна програма. Изпращане и получаване на електронно писмо. Информатика с Imagine 9 и 10 кл. Информатика с Imagine 9 и 10 кл.


Facebook
Twitter
Коментари
Тальо 01.05.2018 в 07:31 Отговор

Използване на интернет в ежедневието.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.