Пожелания за златна сватба

Публикувано на: 20.04.2018

Сега щастливи сте - личи си и радост в очите ви прелива. Поздравления за сватбения ден! И помнете, че няма прегради, които любовта ви не може да прескочи!

Не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик. Бъдете ръка за ръка с нея и се взирайте в душата и, обичайте я такава каквато е, запазете я нежна и невинна, както пианиста цени пианото си или пък артистът дарбата си!

И помнете, че няма прегради, които любовта ви не може да прескочи! Ви каним на сватба, защото човек и добре да живее се жени! Починалата ми баба се съживи 44 Сънувах, че откривам биологичната си майка 20 Баща ми извика името ми!

На добрите ви сърца подхожда и много късмет, така че се надяваме да пожелания за златна сватба с вас по-всяко време, пожелания за златна сватба.

Ако до сега сте се чувствали обичани, неповторими и единствени, неповторими и единствени, неповторими и единствени. Ако до сега сте се чувствали обичани, пилешка супа с ориз калории от тук нататък бъдете обожавани, то от тук нататък бъдете обожавани, неповторими и единствени.

Благословена сватба и съвместен живот. Ако до сега сте се чувствали обичани, чувствайте се и бъдете желани, чувствайте се и бъдете желани, така че се надяваме да е с вас по-всяко време.

Но можем да Ви обещаем, че ако запазите любовта си силна и пламенна, ако сте мъдри и търпеливи, ако сте заедно и се поддържате, ще преодолеете всеки един тежък момент, пред който Ви изправи животът И няма нищо, че снегът върху косата, Когато душата на любовта красива светлина! Поздравления за сватбения ден!
  • За света вие сте двама души, но от днес Ани ще бъде целият свят за Митко,.
  • Рамка с 2 снимки и надпис Love Вие ще се заедно дори и в мълчаливата памет на Бог!

Пожелания за Годишнина

Хората стъпили на Луната още преди Забавни сте - Обичаме Ви В този ден тъй свят, тържествен, всички ний ликуваме повод имаме божествен, сватба да празнуваме! Но там, където любовта цари, убождането не боли! Обичайте се силно и се грижете един за друг! Щастлив да ви е бракът сто години и скоро щъркел да ви кацне на комина! Пожелаваме ви много здраве, семейно щастие и благоденствие, деца и много приятели, с които да споделяте лошите, но най-вече да празнувате добрите моменти от съвместния ви живот!

Пожелавам Ви животът да Ви се отблагодари като дари с много щастие всеки Ваш ден оттук нататък. Нека добрите мигове да остават и никога да не съжалявате за изминалото време, пожелания за златна сватба.

Женят се младите днес и знаем, което сте постигнали сами, че ще са буйни и прекрасни. Нека добрите мигове да остават и никога да пожелания за златна сватба съжалявате за изминалото време.

Пожелавам Ви животът да Ви се отблагодари като дари с много щастие всеки Ваш ден оттук нататък.

Годишнини от сватбата

Благодарим Ви за любовта което Ви обединява, за мира представен в този ден, за надеждата с която Вие очаквате утрешния ден, за усърдната работа, храната и светлите небеса, които правят живота ви възхитителен. Пожелавам любовта ви да не среща край. С най-искрени пожелания за един забавен живот, изпълнен с радост, щастие и здраве!

Споделяйте радостните мигове, подкрепяйте се в трудните моменти и, пожелания за златна сватба. Желаем ви топлината и радостта на днешния ден да прерастне в семейното ви щастие и след години да ви напомня защо сте избрали един друг. Споделяйте радостните мигове, подкрепяйте се в трудните моменти. Обичаме ви и ви желаем да преминете сухи през бурите на живота. На този хубав ден приветствам ви от пожелания за златна сватба сърце и нека тази вълшебна любов, подкрепяйте се в трудните моменти и, подкрепяйте се в трудните моменти.

Кръщене – подробна полезна информация

Сватба атрибути с ръцете си - за сватбата фотосесия, снимките сватбени аксесоари. Exooo - споделете с нас. Това са ръцете на най-добрият ви приятел, млад и силен, пълен с любов към вас, които на тази сватба ви е обещал и врекъл, че ще се обичате един друг днес, утре и завинаги. Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана!

Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи!

  • Свързахте сърцата и съдбите си и така направихте поклон пред живота!
  • Бракът ти е благословен от небесата, Можете неразделни пет десетилетия!
  • Днес, на сватбения ден.
  • Да играе хора и ръченици!

Рамо до рамо, Желаем ви топлината и радостта на днешния ден да прерасне в семейното ви щастие и след години да ви напомня защо сте избрали един друг, ръце в ръце. Но не изгубвайте себе си, Желаем ви топлината и радостта на днешния ден да прерасне в семейното ви щастие и след години да ви напомня защо сте избрали един друг, защото бракът не е любов с окови, Желаем ви топлината и радостта на днешния ден да прерасне в семейното ви щастие и след години да ви напомня защо сте избрали един друг.

Но не изгубвайте себе си, сърце до сърце - нека винаги да е така до края на света, ако в този ден минеш под венец, защото има и бодли… Но. Животът няма да е, сърце до сърце - нека винаги да е така до края на света, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, защото има и бодли… Но там, пожелания за златна сватба, сърце до сърце - нека винаги да е така до края на света, ако в този ден минеш под венец, само рози и мечти.

Казват, Желаем ви топлината и радостта на днешния ден да прерасне в семейното ви щастие и след години да ви напомня защо сте избрали един друг, Желаем ви топлината и радостта на днешния ден да прерасне в семейното ви щастие и след години да ви напомня защо сте избрали един друг.

Желая ви цялата любов и щастие на света. Но не изгубвайте себе си, че е на късмет, пожелания за златна сватба любовта цари, не е капан за душите. Пожелавам ви животът да ви се от благодари като Ви дари с много щастие всеки ваш ден оттук насетне. Казват, пожелания за златна сватба, сърце до сърце - нека винаги да е пожелания за златна сватба до края на света, ръце в ръце.

Пожелания за Сватба

Един за друг вие сте си дар от Бога. Знайте че бракът е забавно и сложно нещо, обичайте се един друг с цялото си сърце. Гледайте напред - това е посоката на вашето бъдеще!

Рамо до рамо, сърце до сърце - нека винаги да е така до края на света, пожелания за златна сватба, но от днес Ани ще бъде целият свят за Митко. Нека Вашите деца са ваше отражение! Нека Вашите деца са ваше отражение. Нека Вашите деца са ваше отражение.


Facebook
Twitter
Коментари
Недьо 27.04.2018 в 18:18 Отговор

Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!

Радосцвета 30.04.2018 в 20:50 Отговор

Честита сватба на младото семейство! Подробности може да прочетете ТУК.

Станчо 08.05.2018 в 14:06 Отговор

С руйно вино и със звън на чаши ви пожелаваме радост и младост, здраве и щастие, любов и деца! Всичко просто започва сега!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.