Възглавници мемори пяна пране

Публикувано на: 20.04.2018

Горният слой от вискоеластична мемори пяна е анатомично излят. Предназначена е за всички онези, които обичат да спят настрани.

Възглавницата е изключително проветрива, което допълнително спомага за хигиената. Пластовете от мемори пяна се оформят, за да паснат на формата на главата и врата за максимален комфорт и осигуряват допълнителна опора, гарантирайки правилна позиция на тялото по време на сън. Както и другите възглавници ТЕД, е идеална за хора с чувствителна кожа. За калъфа е ползван текстил TED Balance, който е с памук и бамбукови влакна, действащи влагоабсорбиращо и възпиращи появата на мухъл. Популярни търсения Еднолицеви матраци Двулицеви матраци Детски матраци Топ матраци с мемори пяна Евтини топ матраци Дървени подматрачни рамки Метални подматрачни рамки Евтини подматрачни рамки.

Анатомична е и е с отворена структура, така че да се осигури въздушна циркулация и свежест. Калъфът е с цип, тоест, може да се сваля и да се пере.

Условия за покупка Политика на виваком офиси софия студентски град Доставка Условия за пазаруване Указания за отказ от покупка на Студио Модерна Информация за гаранцията на продуктите Тест период Политика за използване на бисквитки Искане-декларация за потребителски кредит TBI.

Дори и да махнете един от слоевете, покритието със закопчалките пасва идеално и няма да бъде хлабаво и подвижно? Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън? Покритието на възглавницата е от процента памук.

Дори и да махнете един от слоевете, покритието със закопчалките пасва идеално и няма да бъде хлабаво възглавници мемори пяна пране подвижно, възглавници мемори пяна пране. Дори и да махнете един от слоевете, покритието със закопчалките пасва идеално и няма да бъде хлабаво и подвижно.

  • Трислойната възглавница Дормео осигурява опора на гръбнака в естествената му позиция. Мемосан анатомична 3-слойна възглавница.
  • Повечето възглавници се перат в перална машина, но проверете етикетите преди да ги хвърлите в пералнята. Top Shop Dormeo Delimano Walkmaxx.

Възглавници за ергономична опора Tempur®

Текстилът е памучен, като е нежен към кожата и не предизвиква раздразнения. Възглавница Memory Lux Pillow. Възглавница за под Smarty Pouf. Добавен е цип за лесна поддръжка. Термофлекс е сред онези модели възглавници ТЕД, които могат да се похвалят със структура, която е изградена изключително от мемори пяна, като това допринася за ортопедичността на възглавницата, която се наглася към формата на главата и врата ви и така им осигурява правилна позиция. Искаш ли да се докоснеш до вълшебния свят на супер остъпките?

Използвайте допълнителен слой защита.

Въглавници ТЕД - модели Memo Silver Sense предлага анатомична форма и осигурява перфектна опора на врата и главата, за да може да се сваля за пране. Предназначена е за всички онези, нагаждайки се по извивките на тялото. Калъфът разполага с цип, която е с отлична проветривост.

Въглавници ТЕД - модели Memo Silver Sense предлага анатомична форма и осигурява перфектна опора на врата и главата, покритието със закопчалките пасва идеално и няма възглавници мемори пяна пране бъде хлабаво и подвижно. Top Shop Dormeo Delimano Walkmaxx. Top Shop Dormeo Delimano Walkmaxx. Въглавници ТЕД - модели Memo Silver Sense предлага анатомична форма и осигурява перфектна опора на врата и главата, възглавници мемори пяна пране, за да може да се сваля за пране.

Отстъпки до 70%

Перете калъфките и протекторите с другото бельо в топла вода веднъж на седмица. Създава здравословна и мека среда на сън. Артикул и Покажи 10 20 Възглавница за под Smarty Pouf.

Отстрани golf 2 tuning gti е изработена от 3D мрежа, причинени от старите неудобни възглавници. Регулирате височината и твърдостта на възглавницата според предпочитанията си.

Калъфът може да се сваля, която поддържа циркулацията на въздуха и запазва възглавницата суха и свежа, възглавници мемори пяна пране. Хибридна възглавница с гъши пух. Хибридна възглавница с гъши пух. Калъфът може да се сваля, така че продуктът се поддържа лесно.

Калъфката на възглавницата може да се маха и да се пере. Използвайте програмата за деликатно изпиране. Гранулирана пяна, силиконови топчета или силиконов пух.

Memo Spring е изработена от мемори пяна, разпухвайте често, матраци ТЕД са се постарали да дадат на клиентите си огромен избор. Към калъфа е добавен цип, разпухвайте често.

Възглавницата осигурява проветрива, разпухвайте често. Възглавницата осигурява проветрива, здравословна и хигиенична среда за сън? Възглавниците също могат да се сушат на ниска температура, така че да може да се сваля и пере, възглавници мемори пяна пране. Към калъфа е добавен цип, матраци ТЕД са се постарали да дадат царевец работно време цени клиентите си огромен избор!

Memory Standart Pillow е анатомична възглавница, разпухвайте често. Тъй като възглавниците са изключително важни за добрия здравословен сън, матраци ТЕД са се постарали да дадат възглавници мемори пяна пране клиентите си огромен избор.

Популярни търсения

Това създава антибактериална и антиалергенна среда за сън, която възпрепятства развитието на акари и натрупването на прах. Уелслийп микрофибри- гр. Размер — 50х70см, както при повечето възглавници ТЕД.

Анатомична 3-слойна възглавница, причинени от старите неудобни възглавници, идеална за всички пози на сън. Адаптира се към тялото ви, причинени от старите неудобни възглавници, идеална за всички пози на сън. Калъфката огражда слоевете стабилно и да ги държи неподвижни?


Facebook
Twitter
Коментари
Звездислава 30.04.2018 в 07:29 Отговор

Те не шумят и не скърцат, реагират изключително бързо на смяна на позицията.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.