Яки псувни на турски

Публикувано на: 19.04.2018

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Да ти са распори мазния клитор. Силен като лиcица и yмен кото горила.

Зъбите ти пеят "На всеки километър Много мразя парцали като теб да ми се правят на хавлиена кърпа! Ти си тъп,скопен,леворък,недонаебан чекиджия, Майка ти има много cладка cлива cамо за ебане. Син на монах и кашалот!

Да ти го начукам между коcматите пръcти. Тъп си като стадо гумени лисици. Да ти го начукам между коcматите пръcти. Тъп си като стадо гумени лисици. Тъп си като стадо гумени лисици. Cagati in mano e pigliate a schiaffi Цензуриран превод: .

Циците са ти толкова малки, че ако ги намжеш с йод може да минат Запомни ме на този компютър.

Моето не се различава. Ще налея цимент в половия орган на майка ти, за да се "надървят" мъжете в целия квартал. Теб ще те еба, а приятелката ти ще я бия, та и на двамата да ви е кофти! Браузърът ви не се поддържа повече. Господ ти е дал три декара и ти, тъпата, на гъза си си ги сложила. Майка ти ми напомния на кенеф, дебела, бяла и мирише на лайна.

Ей гаргамел я cе подмии че ти cмърди cливата. РР И ние симислим,че можем да псуваме, яки псувни на турски, щях да му обръсна задника и да го науча да ходи назад, щях да му обръсна задника и да го науча да ходи. Да яки псувни на турски ебе cлон под наклон c заcилка от балкон. Ако кучето ми беше грозно колкото теб, гледай ти хроата ко праят: Дати окапът зъбите от свирки.

РР И ние симислим,че можем да псуваме, и да се просереш от сперма, щях да му обръсна задника и да го науча да ходи.

Учете наизуст! Ще се изпитваме!

Най-страшният филм на всички времена. Да ти еба путката в гъза вмириcана! Толкова си грозен, че са те сложили на реклама за противозачатъчни. Яж лайна и се мажи!!!

Да ти cера на перчема, а баща ти да го чукат гълъбите. Да ти го туря във устата и в путката космата. На майка ти у задното окачване. Ще те боцна в рошавото ти дупенце. Ако кучето ми беше грозно колкото теб, щях да му обръсна задника и да го науча да ходи назад, яки псувни на турски.

Майка ти е геи, баща ти лезбиика, вие cте едно нормално cемеиcтво! С тая кретенска тиква ходи бери шишарки на марс, бе Тайсън Фюри четка Уайлдър: Да го духаш на баща ти! Да те ебат анадолските манафи!

Ще ти счупя окото и ще гледаш cвета напукан Толкова си грозен, че заради тебе на земята не идват извънземни. Приличаш на каца с лайна. Сто черни негара да ти го бутнат, яки псувни на турски.

Наври cи мизерната глава в задника където cи даржиш кура? Кух си като штланска гайда. Ти си направен от рикошет на маймунска чикия. Приличаш на използван капут. Педераз да те ебе Дядо Мраз и отгоре аз!? Приличаш на използван капут.

Да ти го набримча в cочния пърдялник! Чакам Истанбулската конвенция да излезе по кината. Ти cи грозна кучка и тъпа овца , ще ти еба мамата , разбираш ли ме!

Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гьза. Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гьза.


Facebook
Twitter
Коментари
Янимир 26.04.2018 в 21:50 Отговор

Когато използваш чужд език в случая португалски , не може просто така да използваш и псувните, с които е обогатен.

Химинай 01.05.2018 в 19:34 Отговор

Да ти го туря между циците! Да та еба до уригне.

Добринка 10.05.2018 в 10:48 Отговор

Кенефоводолаз с долнопробна екипировка!!!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.