Сватбен фотограф софия мнения

Публикувано на: 18.04.2018

Спомням си първата ни среща в сладкарница Истинско удоволствие е за нас да гледаме страхотните снимки….

Смело можем да кажем, че надмина очакванията ни! Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добро изживяване разглеждайки www. При ангажимент за сватба и фотосесия клиeнта ползва пакетна отстъпка, посочена в ценоразписа. Добавяне на специални цветови ефекти и обработки към определени кадри — ефекти тип Сепия, Черно и бяло, Ретро др. На фотосесиите в отделен ден клиента може да избере опция с и без изполване на допълително осветелние.

Сториха ми се различни от всичко ,което бях виждала преди това. Иван и Тони подходиха към нашата леко нестандартна сватба с професионализъм, чудесно отношение и най-вече креативност.

Ще ми останат страхотен спомен. Сториха ми се различни от всичко сватбен фотограф софия мнения бях виждала преди това. Иван и Тони подходиха към нашата леко нестандартна сватба с професионализъм, чудесно отношение и най-вече креативност.

Обработка и корекция на всички заснети кадри. Практикуваме разнообразни стилове сватбена фотография в зависимост от вашите предпочитания. Невероятни снимки от кръщене!
  • Прочетете и следните полезни статии:
  • Няколко месеца по-късно в Англия и Франция бе реализирана и тяхната следсватбена сесия. Нашата сватбена фотография е гъвкава спрямо желанията на клиента и ще се съобразим с всички специфики на конкретното събитие.

Портретна фотография

Бяхте страхотен екип, предразположихте ни и се получи страхотна фотосесия. Благодарим от сърце на Иван Банчев и Тони Иванов за страхотните кадри от сватбения ни ден! Към горе посочените цени може да добавите: Споделете тази страница с Ваши приятели, на които им предстои сватба!

ДРОН — лв.

Търсите ли фотограф за Вашия сватбен ден. Гарантирам Ви, че думата "емоция" се повтаря толкова често в следващите редове. Търсите ли фотограф за Вашия сватбен ден. Гарантирам Ви, че екипа на fototo.

Вземи оферта от всички

Благодарим от сърце на Иван Банчев и Тони Иванов за страхотните кадри от сватбения ни ден! Те направиха малка сватба в Родопите - само с родители и кумове. Кутийката е изработена от бамбуково дърво, върху което лазерно се гравират имената на младоженците.

Направете запитване за свободна дата още сега. Препоръчвам го на всеки за неговия повод. Може да промените хартията на страниците на предлаганата в Луксозния сватбен пакет фото книга от МАТ в някой от следните фотографски хартии:. Необходимо е осигуряването на място за нощувка, когато ангажимента е над 1 часа пътуване считано от град Пловдив.

Привет на целия екип на Балевски Фотография, сватбен фотограф софия мнения. Ловци на щастливи мигове. Препоръчвам го на всеки за неговия повод.

Сватбен фотограф

Хубавите снимки не стават бързо! В полза на младоженците е да осигурят достатъчно време за осъществяване на сватбена фотосесия — минимум 45 минути чисто време, без да се взема под внимание времето за придвижване между различните локации. Фото книгата се предлага с принт ламинат корица принтирана корица с покритие от фолио — избрана снимка на младоженците се включва в цялостен дизайн на корицата. Ние сме Камен и Олена. Ние сме сватбени фотографи, които разполагат с отлична и надеждна техника на високо ниво.

Това което направихте надмина очакванията. Страхотен професионализъм и фотографски умения. При ангажимент за сватба и фотосесия клиeнта ползва пакетна отстъпка, посочена в ценоразписа. Страхотен професионализъм и фотографски умения, сватбен фотограф софия мнения. Благодарности на Иван и неговия помощник Тони за отлично свършената работа. Благодарности на Иван и неговия помощник Тони за отлично свършената работа.

Албумите се предлагат с кожена корица и прозорец на нея.

Още преди да се срещнем знаехме, че искаме именно вие да заснемете сватбения Фото книгата стандартно е с 30 страници 15 разгъва , които се принтират на МАТ класическа фотографска хартия. Уважавам желанието на клиенти искащи конфиденциалност.

Мнение на младоженците за своя сватбен фотограф Влади БалевскиЗдравей Влади. Мнение на младоженците за своя сватбен фотограф Влади БалевскиЗдравей Влади. След изключително дъждовната г.


Facebook
Twitter
Коментари
Цанислав 29.04.2018 в 22:11 Отговор

Ще отразим вашата сватба сняколко на брой дигитални огледално-рефлекси фотоапарата от висок професионален клас с различни качествени светлосилни обективи на всеки от фотоапаратите, което ни позволява да не сменяме обективи по време на реализиране на сватбената фотография.

Клоя 04.05.2018 в 03:45 Отговор

Ако вече сте харесали работа ми, и желаете аз да съм Вашия фотограф, не се колебайте да ме потърсите още сега!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.