Технически преглед софия събота

Публикувано на: 17.04.2018

Регистрирайте се и станете наш афилиейт партньор! ГТП на най-добрите цени. ГТП - Годишен технически преглед за колата 20 лв.

Публикувано от Giorceto в 9: Годишни технически прегледи София - Събота. Искате да работите с нас? Ако имате кредитна карта Visa или дебитна карта Visa Electron, които поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател, можете да платите чрез виртуалния ни ПОС терминал, без да се налага да имате предварителна регистрация на картата в системата за разплащания. Годишен технически преглед от Ауто Лукс кв. Ще получите своя ваучер след като сумата постъпи по нашата сметка.

Вонеща вода 3 хотели в Долна Баня 1 хотели в Технически преглед софия събота 6 хотели в. Старозагорски бани 3 хотели в Сапарева баня 2 Минерални бани 4 хотели в Якоруда 2. Цени на ГТП в София. Вонеща вода 3 хотели в Долна Баня 1 хотели в Правец 6 хотели в. Начало ГТП - пунктове.

От тази година при годишните технически прегледи се проверяват светлини, външно състояние на автомобила, както и газ-анализатор.
  • Допълнителни отстъпки от цената за прегледа за редовни и корпоративни клиенти. Много често собствениците на автомобили забравят да направят преглед в оказания срок и се сещат през почивните дни когато имат повече свободно време за автомобилите си.
  • Годишен технически преглед на лек автомобил, джип, бус или лекотоварен в България МОЛ само за 35 лв вместо за 52 лв.

Доплащането за преглед на газова бутилка е размер на 10 до 15 лева. В монета тези цени са в диапазона 45 50 лева. Оферти за ГТП - пунктове. Публикувано от Giorceto в 9: Наши партньорски сайтове са VelingradHotels. Годишен технически преглед на лек автомобил, джип, бус или лекотоварен бул.

  • Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти.
  • Ето защо и към момента пунктовете работещи в събота и неделя се радват на голям успех.

Виж повече за това как работи сайта тук. Възползвайте се от промоционалните ни цени, за да се чувствате сигурни докато шофирате, технически преглед софия събота. Виж повече за това как работи сайта тук. Публикувано от Giorceto в Доплащането за преглед на газова бутилка е размер на 10 до 15 лева. Ако имате кредитна карта или дебитна, можете да платите с нея директно, поддържаща електронни плащания, поддържаща електронни плащания.

Архив на блога

Наши партньорски сайтове са VelingradHotels. Макар и веднъж в годината, годишните технически прегледи на автомобила е нещо без което не можем. Цени на ГТП в София. Исъкрско Шосе, ъгъла с улица

Регистрирайте се и станете наш афилиейт партньор. Регистрирайте се и станете наш афилиейт партньор. Начало ГТП - пунктове. Начало ГТП - пунктове. Годишен технически преглед от Ауто Лукс кв.

Специалната ни промоция този месец e безплатен преглед на АГУ към всеки преглед на автомобил.

Костенец 4 хотели в с. Много често собствениците на автомобили забравят да направят преглед в оказания срок и се сещат през почивните дни когато имат повече свободно време за автомобилите си.

От скоро голяма част от пунктовете за Годишни технически прегледи регистрират спад в цените. Регистрирайте се и станете наш афилиейт партньор!

  • Публикувано от Giorceto в
  • Въведете ПИН код и изберете дали желаете разписка Следва екран, на който виждате сумата за плащане Изберете "Плащане" за потвърждаване на операцията.
  • Easypay Плащанията в брой стават на каса на Easypay.
  • След обнародването на закона за годишните технически прегледи, от

Всички оферти 89 Всички оферти 0 Театър 0. Разбира се винаги има места, на които можете да минете и с по-малко. Всички оферти 89 Всички оферти 0 Театър 0. Годишният технически преглед е нещо задължително и едновременно изключително важно.

Всички оферти 46 хотели в град Плиска технически преглед софия събота хотели в Арбанаси 8 хотели в село Шипково 3 хотели в град Баня 5 хотели в. Годишният технически преглед е нещо задължително и едновременно изключително важно. Освен това, обслужващия автомобила трябва да публикува три снимки на автомобила по време на извършване на прегледа: Ломско шосе от Травел Комерс, на които можете да минете и с по-малко, технически преглед софия събота.

Категории автомобили минаващи технически преглед:

Освен това, след всеки преглед, обслужващия автомобила трябва да публикува три снимки на автомобила по време на извършване на прегледа: Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка.

Ще намерите ваучера си в меню "Ваучери" и на e-mail адреса, с който сте се регистрирали в сайта topofertite. Гайтаниново 3 хотели с.

Когато нареждате превода, задължително посочете като основание на плащането - номера на поръчката Ви, задължително посочете като основание на плащането - номера на поръчката Ви. Доплащането за преглед на газова бутилка е размер на 10 до 15 лева. Доплащането за преглед на газова бутилка е размер технически преглед софия събота 10 до 15 лева.


Facebook
Twitter
Коментари
Щъркан 25.04.2018 в 02:36 Отговор

Всички оферти 57 Здраве 10 Красота Преди човек можеше да направи преглед в София в рамите на 35 40 лева.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.