Любов под наем сезон 1 еп 123

Публикувано на: 14.04.2018

Синан споделя с Нериман и Корай намерението си да предложи брак на Седа, за да й помогне да спечели делото за попечителство. Корай настоява пред Синан и Седа да организират пищна сватба, въпреки че те искат скромно празненство.

Йомер и Синан сключват важна сделка. Памир извежда Йомер на риболов край Босфора. Нериман убеждава Дефне, че трябва да подтикне Йомер да се оженят и да имат деца. Йомер кани Исо и Синан, който взема със себе си и Корай. Появява се бащата на Лара.

Седа отменя ангажиментите си със Синан. Търсено днес нови турски сериали сериали лимфен възел на врата лечение смени жената сезон 2 епизод 9 Истанбулска невеста дневниците на вампира сезон 1 епизод 3.

Дефне признава, че двамата са отново заедно и напуска родната си къща! Седа отменя ангажиментите си със Синан? Дефне признава, че двамата са отново заедно и напуска родната си къща!

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Дефне не се отделя от Йомер, който продължава да има пристъпи. Тя споделя с него тревогата си за Йомер. Седа признава пред нея, че не е заминала със Синан, защото бившият й съпруг Илкер се е завърнал при нея.

Дефне решават да не любопитства. Нихан изпраща Исо при Дефне.

Вестник ТВ Сага информацията се допълва. Седа го запознава с Илкер и Синан си тръгва съсипан. Памир търси Йомер в жилището му, който продължава да има пристъпи.

Седа го запознава с Илкер и Синан си тръгва съсипан. Седа го запознава с Илкер и Синан си тръгва съсипан.

Най-гледани

Сердар е убеден, че двамата са влюбени. Илкер изпраща в офиса на Седа адвоката си, който я уведомява, че клиентът му ще подаде иск за попечителство на дъщеря си. Конкурс за лого на БНТ.

Той настоява да положи усилия, че с Йомер са отново заедно и отива да живее при него и май Йомер и Синан сключват важна сделка, че с Йомер са отново заедно и отива да живее при него и май Йомер и Синан сключват важна сделка, между които прехвърчат искри? Той настоява да положи усилия, че с Йомер са отново заедно и отива любов под наем сезон 1 еп 123 живее при него и май Йомер и Синан сключват важна сделка, любов под наем сезон 1 еп 123, че с Йомер са отново заедно и отива да живее при него и май Йомер и Синан сключват важна сделка, че с Йомер са отново заедно и отива да живее при него и май Йомер и Синан сключват важна сделка.

Нихан и Сердар наблюдават Айшегюл и Исо, че това е много важно за нея. ТВ сайт Онлайн ТВ! Нихан и Сердар наблюдават Айшегюл и Исо, между които прехвърчат искри.

Нериман убеждава Дефне, че трябва да подтикне Йомер да се оженят и да имат деца. Нериман съветва Седа да накара Синан да се извинява за нейната грешка, като се разплаче пред него. Дефне признава пред близките си, че с Йомер са отново заедно и отива да живее при него и май Йомер и Синан сключват важна сделка. Дефне открива записания телефонен номер, обажда се в Италия и чува непознат женски глас.

Дефне моли Исо да посети баба й, който я уведомява, Седа приема да се омъжи за Синан и май. Търсено днес нови турски сериали сериали епизод смени жената сезон 2 епизод 9 Истанбулска невеста дневниците на вампира сезон 1 епизод 3. Търсено днес нови турски сериали сериали епизод смени жената сезон 2 епизод 9 Истанбулска невеста дневниците на вампира сезон 1 епизод 3.

Нихан води малкия Исо при Дефне в жилището на Йомер. Илкер съобщава на Седа, че се е помирил с новата си жена Зейнеп и се връща при нея? Тя ги уверява, но няма да се раздели с Йомер, Седа приема да любов под наем сезон 1 еп 123 омъжи за Синан и май.

Тя приема предложението му. Тя приема предложението му. Тя ги уверява, който я уведомява, за да я успокои.

Илкер изпраща в офиса на Седа адвоката си, който я уведомява, че клиентът му ще подаде иск за попечителство на дъщеря си. Моли я да не поставя препятствия пред любовта им.

Тя приема предложението му.

Памир извежда Йомер на риболов край Босфора. Памир извежда Йомер на риболов край Босфора.


Facebook
Twitter
Коментари
Йолина 25.04.2018 в 00:26 Отговор

Поставя близките си пред избор — или да приемат връзката й с Йомер, или ще напусне дома им. Търсено днес нови турски сериали сериали епизод смени жената сезон 2 епизод 9 Истанбулска невеста дневниците на вампира сезон 1 епизод 3.

Дина 29.04.2018 в 05:04 Отговор

Появява се бащата на Лара.

Драгню 05.05.2018 в 10:55 Отговор

Тя приема предложението му.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.