Кюфтета от картофи и кайма

Публикувано на: 12.04.2018

Сплескват се леко и се пържат в сгорещено олио. Сместа се оставя за около половин час в хладилник.

А такава комбинация не ми е хрумвала, обаче понякога в кюфтета слагам настърган суров картоф и също става много сполучливо: Пепи,не мога да повярвам: Офф, направо ме порази Сърдечни поздрави и усмихната нова седмица!

Ама тези кюфтенца са много бонбонести!

А такава комбинация не ми е хрумвала, обаче понякога в кюфтета слагам настърган суров картоф и също става много сполучливо: Росинка, непременно ще ги пробвам кюфтенцата. Сместа се оставя за около половин час в хладилник.

Сместа се оставя за около половин час в хладилник, кюфтета от картофи и кайма. Сместа се оставя за около половин час в хладилник!

Сварени картофи май не съм слагала в каймата, но ще пробвам. Рецептата е страхотна, в къщи са луди по тези кюфтета. Бодвам си няколко за обяд.
  • Любими Полезно Любими - как? Току що ги изядохме сьс салата пролетна и ориз със зелен4уци.
  • Благодаря ви за отделеното време отново да надникнете при мен,приятели! Сварени картофи май не съм слагала в каймата, но ще пробвам.

Светлана 24 ноември г. Много красиво си ги поднесла. Благодаря ви за отделеното време отново да надникнете при мен,приятели! Marta 25 ноември г. Доста по-лесно ми се струва, къде съм мислила, не знам: Иначе сме на една вълна - и у нас кюфтенца, само че познай - постни! Ама моля те като имаш такива идеи бива ли две години да отлежават?

Виж всичко Горещи теми. Нямам нищо в резерва: Candy 25 ноември г. Виж всичко Горещи теми. Нямам нищо в резерва: Candy 25 ноември г. А димитровчета при нас си има още в градината.

Ето ти повод пак да ги приготвиш. Всичко е актуално, даже и димитровчета по никое време! Аз лично не ги овалвам в галета. Прибавят се каймата и яйцето и всичко се омесва много добре.

Иглика 24 ноември г. И без това в сместта има и картофи и хляб, така че много хлебно ще стане. Стоят в резерв по принуда и затова току измъкна някоя рецепта от време оно,чак дето и аз съм забравила,че съм я кюфтета от картофи и кайма. Роси, толкова са апетитни: Благодаря за вкусната рецепта.

Прегръдка и хубава неделя, мила! Новини Правила и полезна информация Всичко останало. Вчера ги направих за пореден път, но под формата на коктейлни кюфтенца. Хубава и слънчево-усмихната седмица!

Нямам нищо в резерва: Лукът се нарязва на ситно и се добавя към картофите. Прибавят се каймата и яйцето и всичко се омесва много добре. Роси 26 ноември г. Идеята е не само актуална, но и много вкусна Роси: Еви и Игличе,благодаря ви дами. Благодаря ви за отделеното време отново да надникнете при мен,приятели. Прибавят се каймата и яйцето и всичко се омесва много добре. Роси 26 ноември г. Идеята е не само актуална, но и много вкусна Роси: Еви и Игличе,благодаря ви дами, кюфтета от картофи и кайма.

Необходими Съставки

Роси 28 ноември г. Нови снимки Популярни снимки Снимки на седмицата Първа снимка Добави снимка. Това си е лично мое мнение, разбира се [Изпробвана]. На всички,които ще приготвят рецептата-да ви е сладко!

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Това си е лично мое мнение, разбира се [Изпробвана]. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница? Това си е лично мое мнение, разбира се [Изпробвана].


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.