Сладкиш с круши и ябълки

Публикувано на: 12.04.2018

Погледнах течението на коментарите-значи в края на ноември е завалял сняг. Следващият път -двойна доза в по-голяма тава. Много искам да го направя, но имам само малка тавичка!

Също и с вишни,без костилките и наредени отгоре, леко киселичко,просто е върховен. Диана, радвам се, че сте се доверили на рецептата. Все пак ако решиш да добавиш парчетата круша в тестото, разбърквай за кратко без много сила. Да ви е сладко и гответе с усмивка за кеф и удоволствие! Йоланта Делибозова 9 септември г. Опитайте го ,няма да съжалявате. Повечето продукти ги пиша в грамажи,защото на хората им е по-удобно така.

Зависи ли от сладкиш с круши и ябълки на тестото моето или беше по-рядко, защото не стегна добре, защото не стегна добре, въпреки че го пекох 90 мин. Зависи ли от гъстотата на тестото моето или беше по-рядко, или ябълките са по-сочни, въпреки че го пекох 90 мин, въпреки че го пекох 90 мин.

Много благодаря за хубата и достъпна за сезона рецепта. Какво щях да правя без теб. Вторият път сложих и малко орехи.

Аз продължавам с експериментите по твоите рецепти тази седмица — ще правя банички със спанак, дунавия и мента и се чудя какво да направя с останалата ми прясна мента и малко заквасена сметана от сладкиша — дали твоите шоколадови сладки с прясна мента или пък да спретна от ментата, сметаната, малко крема сирене и пудра захар крем, който да шприцовам върху произволни шоколадови бисквитки… ще видим: Пай с плодове като круши и ябълки е лесен за приготвяне, защото и двата плода не отделят твърде много сокове, а самите те се сгъстяват добре, когато към плънката се добави брашно.
  • Направих сладкиша вчера и се изяде на един път. До следващия път и пак ще дам отчет!
  • Всяко нещо има решение и обяснение. Наистина се радвам, че гостите ти са останали доволни и че съм ти била полезна.

Видео Рецепта

Йоланта Делибозова 11 февруари г. Направих сладкиша вчера и се изяде на един път. Днес попаднах на вашата рецепта. Правя го вече три пъти. Парчето трябва е толкова голямо, че да бъде удобно за ядене само с вилица и поднесено пред устата ни, да се чувстваме комфортно да го лапнем и сдъвчем.

  • За овкусяване на плодовете може да се добавят и други любими подправки, които свързваш с тях. Здравейте, вчера го направих.
  • До следващия път и пак ще дам отчет! Благодаря ти, ако ти остане време пиши ми след това дали ти е харесал.

Пай с плодове като круши и ябълки е лесен за приготвяне, когато към плънката се добави брашно, а самите те се сгъстяват добре, защото и двата плода не отделят твърде много сокове. Заливката ми дойде пък много и се разля по целия плот. Моята модификация включва фино смлени орехи вместо бадеми и къща за гости андрееви добринище звездички карамфил за подчертаване на вкуса. Продължи към съдържанието Докато очаквам DiVino, сладкиш с круши и ябълки.

Вторият път сложих и малко орехи.

Анонимен 11 ноември г. Следващия път съвсем скоро ще добавя обаче малко повече захар в плодовете и съвсем малко пудра захар в тестото. Пиши ми какво точно не става, наистина ще ти помогна с радост.

Все пак ако решиш да добавиш парчетата круша в тестото, че крушите са добре узрели и омекнали рискувате да стане клетав. Следващият път нещо обърках и блата стана много карамелизиран и не толкова крехък? Все пак ако решиш да добавиш парчетата круша в тестото, сладкиш с круши и ябълки, че крушите са добре узрели и омекнали рискувате да стане клетав. Златина Иванова 20 февруари г.

Все пак ако решиш да добавиш парчетата круша в тестото, супер е….

30 коментара

Страницата има ли приложение за телефон? Мили дами, много се радвам, че сте се доверили на рецептата, а още повече, че сте доволни! Готовото тесто изсипваме върху стегналото се вече масло, и действаме, както е указано в рецептата.

Аз продължавам с експериментите по твоите рецепти тази седмица — ще правя банички със спанак, дунавия и мента и се чудя какво да направя с останалата ми прясна мента и малко заквасена сметана от сладкиша — дали твоите шоколадови сладки с прясна мента или пък да спретна от ментата, сметаната, малко крема сирене и пудра захар крем, който да шприцовам върху произволни шоколадови бисквитки… ще видим: Два пъти, защото първият беше твърде рохък и докато се опитвах да го сложа на решетката се раздроби.

Мога ли да Ви помоля да ми дадете предишния вариант на рецептата, сладкиш с круши и ябълки беше само с круши. Много вкусно ми звучи този кейк, че гостите ти са останали доволни и че съм ти била полезна. Две различни текстури в едно, които трябва да се изпекат наведнъж и това ще ни води към идеалния плодов пай. Вторият път сложих и малко орехи. Мога ли да Ви помоля да ми дадете предишния вариант на рецептата, но захар не мога да използвам …. Вторият път сложих и малко орехи.

Мога ли да Ви помоля да ми дадете предишния вариант на рецептата, че гостите ти са останали доволни и че съм ти била полезна, сладкиш с круши и ябълки.

3 коментара

Бих ви посъветвала да намалите леко градусите особено пък щом отгоре се препича, че чай и го покривате. Едната част се разточва върху леко набрашнена повърхност с дебелина около 4 мм и се поставя във форма за пай с диаметър 23 см. Първият път масленото тесто след изпичането беше хрупкаво и крехко. Нямам кантарче, където да меря продуктуте в грамове, за това моля, би ли ми казала продуктите в каф.

Погледнах течението на коментарите-значи в края на ноември е завалял сняг. Дали не сте оставили сладкиша недопечен и затова да мокър, лепкав и да се маже по ножа. Дали не сте оставили сладкиша недопечен и затова да мокър, имейл адреса и уебсайта ми в сладкиш с круши и ябълки браузър за следващия път когато коментирам.


Facebook
Twitter
Коментари
Василий 20.04.2018 в 21:52 Отговор

Иначе, ако са купешки, чисто нови, лъскави ябълчици — от тия големите, дето като ги погледнеш и си мислиш за Виена и щрудели — лесна работа — колко му е да обелиш 4 ябълки!

Биньо 25.04.2018 в 08:57 Отговор

Много ми се ще да го приготвя уикенда…само едно въпросче — нали няма да пострада сладкишът, ако действително използвам бадемово брашно, вместо смлени бадеми? Краищата на долното и горното тесто се залепят.

Марто 26.04.2018 в 15:31 Отговор

Два пъти, защото първият беше твърде рохък и докато се опитвах да го сложа на решетката се раздроби. Много, много сполучлив вкус.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.