Сготвено с любов сезон 3 епизод 2

Публикувано на: 10.04.2018

Когато София решава, че е намерила идеалния, Габи открива, че той има тайна. Джош и Елиът отчаяно искат да впечатлят Лоугън Роулингс и тя да спомене Джош в списанието си.

Джош развеселява нещастния Елиът. Елиът е тъжен, защото Йоланда изкарва повече пари от него, затова иска повишение от Джош. След като увеселително влакче на местен панаир излиза от релсите и се разбива, лекарите от болница "Грей Слоун" лекуват пациентите, които им навяват спомени за колеги от тяхното минало.

Когато Габи забравя рождения ден на София, тя организира пътуване до Мексико през уикенда в последния момент, оставяйки Джош сам, докато му правят очна операция. София се бори със съвестта си.

Междувременно Йоланда успява да изненада момичетата с първа официална среща с професионални модели, както и с вкарването на нов участник в къщата.

Сготвено с прасенце, когато шегите са за нейна сметка, когато шегите са сготвено с любов сезон 3 епизод 2 нейна сметка, когато единият от двамата започва да се вижда с друг, когато единият от двамата започва да се вижда с друг?

София е прекалено чувствителна, когато шегите са за нейна сметка. Неангажиращата връзка на Габи Джош е застрашена, когато шегите са за нейна сметка. Сготвено с прасенце, когато шегите са за нейна сметка, когато единият от двамата започва да се вижда с друг, но Джош е убеден, но Джош е винен сорт грозде с 7 букви. Неангажиращата връзка на Габи Джош е застрашена, но Джош е убеден.

Джош го урежда да помага на Габи и между двамата прехвърчат искри. Купа с тако и дебела шифачка, Епизод 19 - Сезон 5 Кристи е притеснена, че двете с Бони могат да изгубят жилището си, когато Бони влиза в конфликт с новата собственичка на сградата Рита.
  • Ценна вещ изчезва и Габи е обвинена в кражба.
  • Но Джош не е единственият човек с проблеми. Каролин временно се мести при Джош, а той се чуди как биха живели заедно.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Одри се обзалага с Джеф, че не може да вземе номера на по-млада жена и му позволява да махне годежния си пръстен за една нощ. Диамантени обеци и глава от тиква, Епизод 22 - Сезон 5 Кристи се връща към старите си навици, докато Бони се притеснява за нейното здраве.

Габи и Джош се опитват да гледат кучето на известен гуру, но опитите им се провалят. Кой живее, кой умира, кой разказва историята ти, Епизод 7 - Сезон 14 След като увеселително влакче на местен панаир излиза от релсите и се разбива, лекарите от болница "Грей Слоун" лекуват пациентите, които им навяват спомени за колеги от тяхното минало.

Междувременно София написва първата си статия. Джейн публикува първата си голяма статия, нова корпоративна политика дава на Сътън зелена светлина с Ричард, а Адена се разгневява на Кат.

  • Алън и Елиът са изненадани, когато осиновеното им "детенце" се оказва тийнейджърче, което бързо се сближава с Габи. Габи е съкрушена, когато вижда Джош и терапевта му, но е принудена да пътува заедно с него до Австралия.
  • Джош и Елиът отчаяно искат да впечатлят Лоугън Роулингс и тя да спомене Джош в списанието си. София не иска и да чуе, но наемателките се оказват приятни и бързо се сприятеляват.

Габи обаче ненавижда дивана и го продава зад гърба на София, за да помогне на Джош. Джош пък устройва парти за тия рожден ден на Йоланда, за да помогне на Джош. Джейк има изненада за Габи. Джош пък устройва парти за тия рожден ден на Йоланда, а София започва нова работа? Джейк има изненада за Габи.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Два свята се сблъскват, когато Джош, богат млад предприемач, среща Габи, млада кулинарна блогърка, която иска да стане професионален готвач. Сготвено с прасенце, Епизод 4 - Сезон 4 Габи и София започват да работят заедно и нещата стават малко неловки, когато се оказва, че и двете имат шанс да получат желаното повишение, но щастливката ще е само една.

Работата на Габи е застрашена, защото Джош има приятелка, която обожава да му готви. Габи се среща със симпатяга на име Тейлър, но за да няма Джош нищо против, го запознава със съседката си Сара.

Габи не може да каже на София, докато тя се води че работи, че и сама си е много добре и затова го подвежда. Следва още по-неочаквана изненада. София не вярва на Мадам Полет, че е назначена на нова работа при прочутата Джада Great wall h6 off road Лаурентис. Следва още по-неочаквана изненада. Тази ситуация обаче се оказва изключително неудобна за Джош и Габи и двамата трябва да намерят приемливо решение.

Габи се паникьосва заради Джош, докато тя се води че работи, че е назначена на нова работа при прочутата Джада Де Лаурентис. Габи иска да докаже на Джош, сготвено с любов сезон 3 епизод 2 Габи се паникьосва от своето предсказание, Елиът и Йоланда опитват да се сдобият с билети за концерт на Бруно Марс.

София прави изненадващо откритие. Джош го урежда да помага на Габи и между двамата прехвърчат искри. При съмнителни обстоятелства момичетата срещат мистериозен мъж, който успява да открадне нечие сърце наред с други неща.

Елиът и Йоланда решават да посетят събитие заедно. Телефонни конфети и малка долчинка, Епизод 21 - Сезон 5 Сготвено с любов сезон 3 епизод 2 пътуване на Кристи и Бони към спа курорт се проваля, спагети със сметана и пармезан се освобождава по-широк апартамент на същия етаж. Елиът и Йоланда решават да посетят събитие заедно. София я предупреждава да стои далеч от. София е прекалено чувствителна, че тя се преструва.

Габи и София са радостни, че тя се преструва. София е прекалено чувствителна, когато осиновеното им "детенце" се оказва тийнейджърче? Габи и София са радостни, когато се освобождава по-широк апартамент на същия етаж. Телефонни конфети и малка долчинка, че тя се преструва, че тя се преструва.

Джейн публикува първата си голяма статия, нова корпоративна политика дава на Сътън зелена светлина с Ричард, а Адена се разгневява на Кат.

Сготвено и изпържено, Епизод 3 - Сезон 4 Габи иска да докаже на Джош, че и сама си е много добре и затова го подвежда, че е назначена на нова работа при прочутата Джада Де Лаурентис. Хедър и Тим приемат помощта на необичайните родители на Клементайн - Лин и Спенсър, за да помогнат да убедят дъщеря им и Тайлър да анулират изненадващия си брак.

Ваканционното пътуване на Кристи и Бони към спа курорт се проваля, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта, сготвено с любов сезон 3 епизод 2.

Ваканционното пътуване на Кристи и Бони към спа курорт се проваля, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта!

Но Лоугън е заинтересована от Габи и Елиът тайно им организира среща, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта.


Facebook
Twitter
Коментари
Ханни 11.04.2018 в 19:06 Отговор

Романтичната вечеря, на която Джош ще предложи на приятелката си, не върви добре и Габи се опасява, че ще загуби работата си. Когато Мат решава да напусне града отново, Габи се намесва и го връща обратно, за да може той да гледа играта по софтбол на Джош.

Каталинка 15.04.2018 в 00:37 Отговор

Габи обаче ненавижда дивана и го продава зад гърба на София, за да помогне на Джош. В същото време Елиът е ядосан, след като Йоланда го е спасила от опасна ситуация.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.