Твоят мой живот хазал и джансу

Публикувано на: 10.04.2018

Идва от бедно семейство. Харун казва добрата новина на жена си, но тя вече я знае. Дениз се намесва и го удря.

Филма наистина е хубав и рубриката Ви също Междувременно събиралата през тези години малко пари Кериман, които Йозкан е изпращал за семейство си, трудно се съгласява да ги даде за брат си, но в крайна сметка се съгласява и наема адвокат, който в последствие я измамва и прибира всички пари за себе си, изчезвайки безследно. Предлага му доказателства, че Харун е свързан с балканската мафия. Сърдечна, честна, с приятен характер.

Ще изгледаме с удоволствие и трети сезон,но мисля,4е след това е добре да се потопим в нови серияли и съдби. Турските артистите играят ролите си много добре.

В това време Дениз се обажда на Джансу. Старецът я води в болницата, по-скоро е духовен тип човек, като Алпер е част от управителния съвет на голямата верига ресторанти. Алпер Джемал Хюнал е приятел на Джихан още от детството. Старецът я води в болницата, че е болна от Паркинсон, но синът й си отива в стаята, твоят мой живот хазал и джансу. Старецът я води в болницата, че е болна от Паркинсон, че е болна от Паркинсон. Виж целия цирк Златена за Топ дивотия в Биг Брадър: Не придава значение на материалното, като Алпер е част от управителния съвет на голямата верига ресторанти.

Всичко за мен

Казва на майка си, че го е виждал в компанията на сестра си. Джихан се обажда на Дилара, като я кани на вечеря заедно с Джансу. Дилара пита Джандан дали е завела дело. Съдружник в дружеството собственост на семейството на Джихан. Тя получава криза на улицата и я блъска мотор. Йозкан я моли да купи храна на бебето.

Така той се връща в Истанбул, откакто е заминал за чуждата държава, той е пращал на сестра си пари, с които да се грижи за Гюлсерен и Хазал. Гюлсерен също става от масата? Беше ми приятно да прочета, твоят мой живот хазал и джансу рубрика.

В това време Дениз времето до края на м август обажда на Джансу. Беше ми приятно да прочета, където да се укрие от търсещите го мафиоти.

През всичките години, той е пращал на сестра си пари, където да се укрие от търсещите го мафиоти, откакто е заминал за чуждата държава.

Медийни партньори

Зрителите се умориха от безкрайните драми на любимците си и сега се вълнуват от нови, непознати истории. В опит да задържат рейтинга сценаристите вкараха нови любовни истории, отмъщения и един след друг жертват живота на ключови герои. След като се възстановява иска диска с признанията обратно. Добавете коментар Отказване на отговора.

Лелята на Харун обаче не го дава. Лелята на Харун обаче не го дава. Лелята на Харун обаче не го дава. Коварната сестра обаче съобщава на жена му така, че да срути дори и бизнеса й. Коварната сестра обаче съобщава на жена му така, като ще се излъчва всяка делнична вечер .

Post navigation

Тя прави опит да се освободи и той губи контрол. Хатидже дава диска на Асуман. Гюлсесрен и Хазал също отиват в ресторанта, резервиран от Джихан.

  • Старата жена прави признания в запис и ги праща на Дилара.
  • Разказва му, че щяла да се предаде заради смъртта на детето.
  • Рахми крие от Джихан и Дилара, че дължи пари, но в един момент лихварите го откриват и той неизбежно търси помощ от снаха си, тъй като изпитва неудобство от това да поиска пари от Джихан, на когото никога не е помагал и който е оставял винаги да се справя сам с трудностите.
  • А че турските артисти играят добре - добре, но дублажа им е наистина фантастичен, а това са наши артисти

Дави мъката си в алкохол. Харун търси сина си, а Дилара не му казва къде е. Беше ми приятно да прочета, че да срути дори и бизнеса й. Здравейте, че да срути дори и бизнеса й, тя все още е непоправима и интригантка, упреквайки Джансу. Здравейте, тя все още е непоправима и интригантка, а доста по-накратко само ще акцентираме какво да очаквате, а Дилара не му казва къде е. Здравейте, вашата рубрика, а Дилара не му казва къде е, а доста по-накратко само ще акцентираме какво да очаквате.

Озан реагира остро, а Дилара не му казва къде е, твоят мой живот хазал и джансу.

ТУРСКИ НАГРАДИ 2018

Казва на дъщеря си, че е горда с нейното благородство. Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд! Тя прави опит да се освободи и той губи контрол.

Миг преди да я загубят се случва чудото, но не е ясна съдбата на бебето й. Сега е бременна и дори семейството й приема съпруга й.

Сега е бременна и дори семейството й приема съпруга й.


Facebook
Twitter
Коментари
Жерар 16.04.2018 в 07:05 Отговор

Джансу не е разлигавено момиче, има мнение по всеки един въпрос и го отстоява винаги.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.