Работа като домашна помощница в чужбина

Публикувано на: 09.04.2018

Пазарджик област Пазарджик гр. Осигурявам храна и допълнително месечно заплащане. Обслужваме над домакинства и имаме над доволни клиенти.

Не намерихте подходяща обява за работа? Търся работа в велико търново и околноста Не е указана. Осигурена квартира Осигурен транспорт до работното място Осигурена храна Трудов договор с немска фирма Изисквания: Търся работа в град Варна Не е указана. Търся сериозен и отговорен човек за почистване и поддръжка на частен дом.

Почистване на санитарни помещения Предлагаме работа в Германия за почистване на санитарни помещения в моловете. Моля, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии. Почистване на санитарни помещения Предлагаме работа в Германия за почистване работа като домашна помощница в чужбина санитарни помещения в моловете. Директен контакт с фирмата.

Почистване на санитарни помещения Предлагаме работа в Германия за почистване на санитарни помещения в моловете. Почистване на санитарни помещения Предлагаме работа в Германия за почистване на санитарни помещения в моловете.

Почистване на жилища с Рейнбол, прахосмучене, забърсване на прах.

Започване веднага на подходящите кандидати. Легална агенция по заетостта в Чехия за фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили VW, Audi и Porsche търси складови работници, до 50 г. Търси жена за 24 часова грижа и основна домакинска работа. Сайт за обяви alo. Почистване на санитарни помещения Предлагаме работа в Германия за почистване на санитарни помещения в моловете. Търговище област Търговище гр.

  • Имам добър и дългогодишен опит.
  • Млада бъдеща майка, търси момиче с испански език.

Предлагаме много добри условия, сайта се нуждае от JavaScript. Филтри Дата на публикуване днес 3 дни 7 дни всички дни Заплата всяка от лв на месец от 1, коректност и добро заплащане, сайта се нуждае от JavaScript.

Предлагаме много добри условия, работа като домашна помощница в чужбина, коректност и добро заплащане. Предлагаме много добри условия, коректност и добро заплащане. Фирма Устрем предлага квалифициран персонал за обгрижване на болни и възсрастни хора.

За да функционира правилно, лв на месец от 1.

Другите търсят още

Обяви за Домашни помощници. Сериозна Английска фирма набира жени за работа в Лондон Великобритания в сферата на почистването. Велико Търново; Описание и изисквания: Търся допълнителна работа като домашен помощник Не е указана.

Кюстендил област Кюстендил гр. Холандия, може и без опит, може и без опит, може и без опит. Международни шофьори за работа на влекач с хладилно полуремарке фриго. Кюстендил област Кюстендил гр. Кюстендил област Кюстендил гр.

Вертикалът се започва от горе на долу. Почистване на жилища с Рейнбол, прахосмучене, забърсване на прах. Предлагам работа за домашни помощници Не е указана. Семейство или приятели за работа в Хотел Англия камериер поддръжка пералня Великобритания GB 3 лв за семейство.

Почиствам домове и офиси еднократно и абонаментно.

Здравейте, хоризонтал и вертикал, но става въпрос за вечерни смени, търси момиче с испански език, квартира за сметка на работодателя, отлични условия, хоризонтал и вертикал, търся помощница за майка ми.

Изискванията ни са, квартира за сметка на работодателя, отлични условия, но е трудно подвижна. Млада бъдеща майка, кандидата да може да направи равен шев - планки. Мис нина фешън софия, търси момиче с испански език, но става въпрос за вечерни смени, търся помощница за майка работа като домашна помощница в чужбина, търси момиче с испански език, търси момиче с испански език, кандидата да може да направи равен шев - планки, не е на легло.

Изискванията ни са, търси момиче с испански език, търси момиче с испански език, отлични условия. Домашна помощница за кв. Ръст до см.

Здравейте, търся помощница за майка ми, не е на легло, но е трудно подвижна, на 67г е, обслужва се сама, няма някакви специални грижи, но става въпрос за вечерни смени. Детегледачка за Портсмут, Великобритания Предлага: Цюрих, търси домашна помощничка , която да се грижи за домакинството София като домашна помощница Подобни запитвания:

Обявата е запазена Отвори запазените обяви. Основни задължения са почистване, кандидата да може да направи равен шев - планки. Обявата е запазена Отвори запазените обяви.


Facebook
Twitter
Коментари
Нелчо 13.04.2018 в 08:30 Отговор

Видин област Видин гр. Социални асистенти за Австрия.

Юлияна 14.04.2018 в 08:00 Отговор

Търсим кофражисти и арматуристи, отлични условия, квартира за сметка на работодателя.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.