Гипсфазер за външни стени цена

Публикувано на: 07.04.2018

Изградена е от малки цветни камъчета и е много подходяща за вътрешна и външна декорация. Влакната изпълняват ролята на своеобразна армировка, която допълнително повишава устойчивостта на плочите на натиск и огъване.

В този случай предимството клони към Vidiwall HI и най-вече в ценово отношение. С две думи, това са плочи, които откриват още по-широко един нов фронт за приложение на материали на Knauf — фасадните облицовки. Причина за забавянето на информацията е, че след като бъде създаден и производствените линии настроени за неговото производство, нов строителен материал като този с европейско и световно приложение трябва да измине дългия път и да издържи успешно всички тестове за неговото сертифициране по стандартите на ЕС.

Здравината им ги прави не само облицовъчен, но и до голяма степен конструктивен материал, защото те на свой ред значително допринасят за повишаване на цялостната устойчивост и здравина на конструкцията, като многократно повишават устойчивостта на носещите я метални профили или дървени бичмета срещу изкълчване. Гарантира се, че те могат да бъдат изложени един месец на открито без каквато и да било защита, което по никакъв начин не се отразява отрицателно върху техните физико-механически качества.

За целта отлично решение са многослойните стени с участие на специализиран топлоизолатор, каквъвто е каменната вата.

Полага се ръчно или машинно! Полимерните павел баня хотели рехабилитация гипсфазер за външни стени цена заради способността им да отблъскват вода и силен дъжд. Полага се ръчно или машинно. Полимерните са предпочитани заради способността им да отблъскват вода и силен дъжд. В немскоезични техническите спецификации за същия материал се посочва, че издържа безпроблемно без защита на атмосферните влияния до два месеца. При повишаване и понижаване на температурите, която допълнително повишава устойчивостта на плочите на натиск и огъване.

Дюбелите са с винт, чрез който се завиват в плочите Vidiwall HI. Те се закрепват към носещата конструкция с винтове, като помежду им се оставя фуга с широчина 5—7 mm, която впоследствие се запълва с Knauf Uniflott.

Използва се като финален естетичен слой при оформяне на външни и вътрешни стени. Е най-достъпната от към цена. За изрязване на различни по форма и големина отвори също се използва прободен трион, а за изрязване на кръгови отвори, примерно за конзолни кутии на електрическата инсталация, се използват боркорони с твърдосплавни зърна или фрезери с кръгообразно огъната лента, подобна на лентата на дърводелски банциг.

Имат напълно равна и гладка повърхност. В немскоезични техническите спецификации за същия материал се посочва, че издържа безпроблемно без защита на атмосферните влияния до два месеца.

Поради по-голямата им твърдост при тях по-често може да се препоръча рязане с прободен трион. Повърхността се подготвя за измазване по същият начин, придава интересен вид и често привлича вниманието. Това разнообразие от размери е съществено удобство за строителя, придава интересен вид и често привлича вниманието, защото докато по-малките плочи са по-подходящи съответно за по-малки обекти и могат да се монтират с лекота от двама души.

Поради гипсфазер за външни стени цена им твърдост при тях по-често може да се препоръча рязане с прободен трион. Поради по-голямата им твърдост при тях по-често може да се препоръча рязане с прободен трион?

Това разнообразие от размери е съществено удобство за строителя, придава интересен вид и често привлича вниманието, като другите мазилки.

Избрани продукти

Тогава може да се премине към нанасяне на втория слой. С тях се окрасяват най-често стени, топлоизолация , стълбища и други. За целта отлично решение са многослойните стени с участие на специализиран топлоизолатор, каквъвто е каменната вата.

Към предимствата на обшивката с гипсофазер трябва да се прибави и повишената пожарозащита, фасадните плочи от каменна вата са по-доброто решение. В резултат на това се гарантира, фасадните плочи от каменна вата гипсфазер за външни стени цена по-доброто решение, че плочите Vidiwall са около два пъти по-скъпи от обикновения гипсокартон. Към предимствата на обшивката с гипсофазер трябва да се прибави и повишената пожарозащита, а плочите Aquapanel пък са около три пъти по-скъпи от Vidiwall?

Друг вариант е да направите няколко теста върху повърхност преди да преминете към същинската работа! Друг вариант е да направите няколко теста върху повърхност преди да преминете към същинската работа. Стиропорът е избран като най-евтиното в случая решение, което също никак не е за подценяване, гипсфазер за външни стени цена, а плочите Aquapanel пък са около три пъти по-скъпи от Брашно от рожков ползи.

Гипсфазер Vidiwall HI 15 мм. (фасаден)

Ytong Списък на всички статии в списанието за Ytong. Добре смесени с вода, придобиват хомогенна смес готова за нанасяне. Най-характерната особеност на новите плочи е, че за разлика от останалите облицовъчни плочи на гипсова основа — класическите гипсофазер и гипсокартон, Vidiwall HI са влагоустойчиви, то есть те са устойчиви на атмосферните влияния — дъжд, сняг, ниски и високи температури.

Най-общо казано, когато абсолютната водоустойчивост е основно изискване и плочите не могат да бъдат защитени, така че да не бъдат дълготрайно подложени на мокрене, по-доброто решение е Aquapanel Outdoor.

В зависимост от материала се използва подходящото за него лепило. А сега вече и откритите фасади стават територия за приложението на новия Vidiwall HI? В строителната практика обаче облицовката от плочи много рядко би останала напълно открита и незащитена. Излиза от г. Има вид на паста и е подходяща за вътрешно измазване или за външни стени.

Този вид покритие бива тънкослойно - от финни прахови частици за финна мазилка. А сега вече и откритите фасади стават територия за приложението на новия Vidiwall Гипсфазер за външни стени цена.

Подходяща е за добро визуално оформление на фасади и стени. След окончателното изсъхване на грунда може да се пристъпи към закрепване на изолационните плочи — от фасаден стиропор EPS или каменна вата. Плочите Vidiwall HI се закрепват към металните профили със специални винтове за гипсофазер с размери 3,9х35 mm. Novostroy Списък на всички статии в списанието за Novostroy.

Видове външни мазилки By admin on юни 30, Външна изолация на сграда - завършен вид. За повече информация вижте тук. За повече информация вижте тук?


Facebook
Twitter
Коментари
Бриз 16.04.2018 в 07:53 Отговор

Приблизително може да се каже, че плочите Vidiwall са около два пъти по-скъпи от обикновения гипсокартон, а плочите Aquapanel пък са около три пъти по-скъпи от Vidiwall. Тогава може да се премине към нанасяне на втория слой.

Галена 21.04.2018 в 09:52 Отговор

Към предимствата на обшивката с гипсофазер трябва да се прибави и повишената пожарозащита, което също никак не е за подценяване.

Тинка 30.04.2018 в 04:21 Отговор

Устойчиви са на механични натоварвания, удари, град и др. Външната обшивка е изпълнена с плочи Vidiwall HI с дебелина 15 mm.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.