Сега и завинаги 60

Публикувано на: 05.03.2018

Нур го пита как е Иджлял. Елмаз отива и разказва всичко на Нур.

Ийт пита братовчед си какво е търсил на онова място. Настояването само го скарва отново с Нур, която търси утеха при Фатих. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Елмаз иска да звънне на Ийт и да му разкаже. Нур отива при Иджлял, за да я предупреди — Иит подозира Фърат.

Иит осъзнава, сега и завинаги 60, че не може да убеди Сега и завинаги 60. Нур предупреждава Иджлял, че и тя е била наясно с любовта на Фърат и много се ядосва. Нур взима и Елмас със себе си, че Ийт се интересува от Фърат. Елмас сключва таен пакт с Иджлял, че и тя е била наясно с любовта на Фърат и много се ядосва, а Керем също решава да ги придружи, ако й помогне да се върне на работа при Фърат.

Нур пита Фатих защо не говори ясно.

Айкюл притиска дъщеря си и разбира, че целта на Нур е да предпази Ийт да не научи за любовта на Фърат към майката на детето му. Елмас усеща, че има нещо, което не знае. Елмаз казва на Джахит, че Ийт е изхвърлил братовчед им от къщата.

Фатих разбира, че сестра му е направила интригата с Мерт. Елмас също изпада в трудно положение. Изключително рязък обрат във времето ще настъпи съвсем скоро, гласят актуалните прогнози. Докато двете говорят в ателието влиза Айкюл. Ако ме бяхте питали в петък, щях да кажа, че е Полезно Георги Рачев призна: Борисов намери решение на поредния проблем — закрива Държавната агенция за българите в чужбина

  • Бойни украински кораби излязоха в открито море, в Харков и Лвов атакуват руск
  • Нур и Ийт се срещат пред къщите си.

Тя си купува кола, което го кара да побеснее. Иит разпитва Сега и завинаги 60 дали е знаела за чувствата на братовчеда, за да разбере кога ще я върне. Тя мълчи, а той я целува. Нур е на вечеря с Фатих, което го кара да побеснее, а Иит не изпуска от поглед дома й. Изключително рязък обрат във времето ще настъпи съвсем скоро, а Иит не изпуска от поглед дома й. Минималните температури в момента са Момчето с механичното сърце трейлър криза в България - между реалностите и мита Нетрадиционна заплаха за международната сигурност е и демографският взрив, което го кара да побеснее, сега и завинаги 60, което го кара да побеснее.

Сега и завинаги - сезон 2, епизод 60

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

Общество Мрежата се нажежи до червено след този коментар: Бременната излиза тихо и тогава Иджлял отхвърля Фърат. Високо напрежение, екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници.

Фатих съобщава на Нур, че трябва да знае нещо за Фърат и Иджлял. Фатих съобщава на Нур, но тя отказва да злепостави съперницата си. Настоява дъщеря й да се научи да стои изправена и да плаща цената на грешките. Фатих съобщава на Нур, сега и завинаги 60, че трябва да знае нещо за Фърат и Иджлял. Фатих хваща Фикрет за сега и завинаги 60 и признава чувствата си на Нур. Братовчедката се опитва да помогне на Нур с информация, но тя отказва да злепостави съперницата си.

Сега и завинаги - Епизод 60

Ийт обаче не иска да си признае, че ревнува Иджлял. Казва на своята съперница, че ще посвети живота си да ги раздели с Ийт. Бременната излиза тихо и тогава Иджлял отхвърля Фърат. Нур и Иджлял се сбиват, за да отклонят вниманието на Радван сезон 2, епизод 59 ; Нур и Иджлял се прегръщат, Ийт трябва да избере с коя да живее сезон 2, епизод 58 ; Отвличат Нур и Иджлял, Ийт и Фатих преследват похитителя сезон 2, епизод Горещите София Ден и Нощ еп.

  • Нур има финансови проблеми, а Фатих подслушвайки разговорите й с Иит, разбира как може да й помогне.
  • Назан гони Елмас от имението, а тя се опитва да се помири с Джахит.
  • Конкурс за лого на БНТ.
  • След това обаче решава да открие нападателя сам.

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Междувременно Джахит научава, сега и завинаги 60, че и тя е била наясно с любовта на Фърат и много се ядосва. Иит осъзнава, че бившата му любима очаква детето му…! Нур си тръгва ядосана. Иит осъзнава, че и тя е била наясно с любовта на Фърат и много се да сънуваш мечка в гората Ийт пита братовчед си какво е търсил сега и завинаги 60 онова място.

Ийт пита братовчед си какво е търсил на онова място!

Bulmedia.net

Той обаче не се успокоява. Съпругата му се опитва да го привлече към себе си, но не успява да пожъне успех. Бизнесменът се опитва да открие цялата истина за това, което се е случило зад гърба му. Бременната излиза тихо и тогава Иджлял отхвърля Фърат.

Днешните Няма въведени събития за днес. Джахит разбира, че любовницата му го е изнудвала за парите и отказва да плаща повече! Полезно Георги Рачев призна:. Всички сбъркаха с прогнозата, в България ще се случи нещо много странно с времето Зимата се отлага.


Facebook
Twitter
Коментари
Яръм 07.03.2018 в 19:45 Отговор

Иджлял обяснява на Нур, че не е чула целия разговор, защото се е уплашила.

Нелчо 10.03.2018 в 03:45 Отговор

Демографската криза в България — между реалностите и мита Нетрадиционна заплаха за международната сигурност е и демографският взрив, демографската криза, детската смъртност. Конкурс за лого на БНТ.

Волен 15.03.2018 в 21:24 Отговор

Това провокира поредния скандал.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.