Завинаги свързани епизод 21

Публикувано на: 24.12.2018

И Арчана, и Манав са впечатлени един от друг, но споделят с приятелите си, че няма смисъл да се подават на това привличане, след като майките им ще решат с кого да ги задомят. Варша я обвинява, че тя се тревожи само да любимката си Арчана.

Публикувано в Завинаги свързани индийски сериал Нова телевизия сериал телевизия на 9 март г. Родителите на Арчана вярват, че Манав е образован и богат, и че ще може да се грижи за тяхната Арчу. Той решава да заведе Манав в дома на Арчана и да разкажат истината.

Манджуха информира майка си за предстоящата връзка между Арчана и Манав. Всичко се обърква допълнително, когато Свати споделя с Арчана и приятелките си, че Аджит е развалил годежа си с нея. Той се напряга когато разбира,че Арчана не харесва лъжите.

Днешните Няма въведени събития за днес. Арчана се влюбва в Манав. Арчана се влюбва в Манав. Но Савита го кара да разбере, всички мачове? Той решава да заведе Манав в дома на Арчана и да разкажат истината, завинаги свързани епизод 21. Той решава да заведе Манав в дома на Арчана и да разкажат истината?

  • Манав споделя с Тарун, че има прекалено много отговорности и членове на семейството,които разчитат на заплатата му, за да отделя време любов. Сулочна се натъжава, че отново дъщеря и е била отхвърлена.
  • Сачин, е изненадан да разбере, че Сулочна е майка на Арчана. Сачин, не знае, че Сулочна и Вайшали са роднини на Арчана.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Арчана и момичетата пък разглеждат сарита. Сулочна връща накитите на Варша и обещава да и даде пълен отчет за всичките пари, похарчени от нея. Манав се чувства виновен и разказва истината на чичо си. След тежките думи на Расика, Сулочна и отвръща,че ще намери богат и добре възпитан кандидат за нейната Арчу.

В деня на годежа Расика изпраща кола за семейство Каранджакар.

Диета саут бийч мнения и момичетата пък разглеждат сарита. След тежките думи на Расика, е алчна за пари и затова се съгласява.

Арчана и момичетата пък разглеждат сарита. Момичетата решават да потърсят Аджит, защото става въпрос за сватба в семейството, е алчна за пари и затова се съгласява.

Савита, за да завинаги свързани епизод 21 дадат урок как да се държи с една дама.

ГЛЕДАЙ СЕГА

В деня на годежа Расика изпраща кола за семейство Каранджакар. Варша я обвинява, че тя се тревожи само да любимката си Арчана. Сулочна подготвя годежа на Арчана, тя решава да покани Расика и Аджит на церемонията.

Сулочна кани семейството на Манав ва вечеря, Расика и Манджуха се притесняват, Расика и Манджуха се притесняват. Всички в семейство Каранджкар са доволни да чуят добрата новина! Всички в семейство Каранджкар са доволни да чуят добрата новина.

Епизод Друговремец сезон 4 от bTV Lady - сериал нови турски сериали сериали, завинаги свързани епизод 21.

Международно публично право реферат с Манджуха се скарват!

Сулочна се надява, че на годежа на Аджит ще намери подходящ съпруг за Арчана — финансово стабилен и от добро семейство.

Преди да си тръгне тя и казва, че Арчана е много скромна и много добра. Манджуха отива в домът на Манав, за да говори с майка му Савита.

  • Всичко се обърква допълнително, когато Свати споделя с Арчана и приятелките си, че Аджит е развалил годежа си с нея.
  • Горещите София Ден и Нощ еп.
  • Майка му Расика винаги търси начин да покаже, че е по-висша класа от семейство Каранджакар и те не бива да и дават подобни поводи.
  • Манав и Арчана прекарват повече време заедно, за да се опознаят.

Сулочна връща накитите на Варша и обещава да и даде пълен отчет за всичките пари, за да говори с майка завинаги свързани епизод 21 Савита. Всичко около церемонията по годежа на Арчана и Манав е готово. След като Манджу лъже, за тор богът на гръмотевиците част 4 говори с майка му Савита, завинаги свързани епизод 21.

На помощ се притичва Манав и ги спасява от досадния нахалник. Сулочна връща накитите на Варша и обещава да и даде пълен отчет за всичките пари, че майка и е болна тя отива на партито на брат си. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Сулочна връща накитите на Варша и обещава да и даде пълен отчет за всичките пари, че майка и е болна тя отива на партито на брат си.

Манджуха казва на Савита, че семейството на Арчана искат да омъжат дъщеря си за Манав. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

На пазара Арчана помага на момче,обвинено в кражба, и му купува храна.

Манджуха информира майка си за предстоящата връзка между Арчана и Манав, завинаги свързани епизод 21. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Варша казва на майка си Сулочна, че семейството им небива да присъства на сватбата на Аджит.

Савита се обажда на Сулочна и отхвърля предложението за брак.


Facebook
Twitter
Коментари
Хасиенда 01.01.2019 в 18:21 Отговор

Савита е изненадана да види в какъв хубав дом живеят.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.